© Anders Schønnemann Hovedret Opskrift på perlehønebryst En enkel ret, som er let, appetitlig og perfekt at servere på en sommeraften. Af Lone Kjær — 23. juni 2024 Perlehønebryst med bagt blomkål, ærter og brunet smør Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 50 g perlespelt 250 g ærter i bælg ½ lille blomkål 1 spsk. olivenolie 1 spsk. æbleeddike flagesalt og peber Perlehønebryst 2 perlehønebryster olivenolie flagesalt og peber 50 g smør Sådan gør du Kog perlespelt som angivet på pakken, afdryp og afkøl. Bælg ærterne. Del blomkålen i mindre buketter og kom den i et smurt ovnfast fad. Hæld olie og eddike over og vend godt rundt. Krydr med salt og peber. Bag blomkålen ved 180 ° i ca. 20 minutter, til den er gylden og har taget farve, men stadig har lidt bid. Perlehønebryst Skær benene fra brystet. Pensl brystkødet med olie, salt og peber, og grill i 5 min. på hver side. Brun smørret. Skær kødet i skiver. Kom lidt perlespelt i bunden af dybe tallerkener. Top med perlehønebryst, bagt blomkål og ærter, og hæld brunet smør over. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Grillet gris med salat og friskbælgede ærter i smørsauce Hovedret Lammekrone med ærter a la francaise, nye kartofler og rødvinsglace Hovedret Stegte squash med grønne ærter, bønner og makrel