Pasta og rosenkål

Herlig ret på dage, hvor man ikke har lyst til kød. Ellers er serranoskinke eller en grillet kylling nemt og godt hertil.

© Anders Schønnemann

Pasta og rosenkål

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pasta 300 g
  • rosenkål 500 g
  • ghee, 4 spsk., smør kan også bruges
  • hvidløg 1 fed
  • salt
  • persille 1 dl, hakket
  • parmesanost til servering

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen.
  2. Skær lidt af bunden fra rosenkålene, da den tit er lidt mørk. Fjern grimme blade, og skyl dem godt.
  3. Kom kålene i en sauterpande med ghee eller smør, et revet hvidløg og lidt salt, og svits i 2-3 min.
  4. Hæld 3 dl vand i panden, og læg låg på. Lad rosenkålene braisere her i ca. 5 min.
  5. Afdryp pastaen, og vend med rosenkål og lidt af kogevandet. Vend persillen heri, og servér med et drys friskrevet parmesanost.

Relaterede Artikler