Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pasta og rosenkål

Herlig ret på dage, hvor man ikke har lyst til kød. Ellers er serranoskinke eller en grillet kylling nemt og godt hertil.

© Anders Schønnemann

Pasta og rosenkål

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pasta 300 g
  • rosenkål 500 g
  • ghee, 4 spsk., smør kan også bruges
  • hvidløg 1 fed
  • salt
  • persille 1 dl, hakket
  • parmesanost til servering

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen.
  2. Skær lidt af bunden fra rosenkålene, da den tit er lidt mørk. Fjern grimme blade, og skyl dem godt.
  3. Kom kålene i en sauterpande med ghee eller smør, et revet hvidløg og lidt salt, og svits i 2-3 min.
  4. Hæld 3 dl vand i panden, og læg låg på. Lad rosenkålene braisere her i ca. 5 min.
  5. Afdryp pastaen, og vend med rosenkål og lidt af kogevandet. Vend persillen heri, og servér med et drys friskrevet parmesanost.

Relaterede Artikler