Pasta med grillet kylling

Opskrift på den nemmeste yndlingspasta som er utrolig hurtig at tilberede og lækker at spise.

© Anders Schønnemann

På kokkeskole i Toscana lærte jeg at lave en håndrullet pastatype ved navn pici. Det er ikke helt nemt, men heldigvis kan man købe den færdig i velassorterede butikker. Det er den, vi bruger her. Ekstra nem bliver denne opskrift, hvis du også køber en grillet kylling.

Opskrift til 4 personer
pasta 300 g
fetaost 100 g
hvidløg 1 fed
blommetomater 200 g
agurk ½ stk.
mandler 50 g, smuttede
basilikumblade en håndfuld
kylling 1 stk., grillet
citron ½ stk.

Kog pastaen efter anvisning. Smuldr feta i en skål, og riv hvidløg heri. Skær tomater og agurk i tynde skiver.

Afdryp pastaen, og skyl den lynhurtig under koldt vand. Vend den stadig varme pasta med fetaosten i skålen. Vend pastaen med tomat, agurk, mandler og basilikumblade.Smag til med salt og peber.

Servér pastaen med et stykke kylling og en citronbåd.

Relaterede Artikler