Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pasta med grillet kylling

Opskrift på den nemmeste yndlingspasta som er utrolig hurtig at tilberede og lækker at spise.

© Anders Schønnemann

Pasta med grillet kylling

På kokkeskole i Toscana lærte jeg at lave en håndrullet pastatype ved navn pici. Det er ikke helt nemt, men heldigvis kan man købe den færdig i velassorterede butikker. Det er den, vi bruger her. Ekstra nem bliver denne opskrift, hvis du også køber en grillet kylling.

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pasta 300 g
  • fetaost 100 g
  • hvidløg 1 fed
  • blommetomater 200 g
  • agurk ½ stk.
  • mandler 50 g, smuttede
  • basilikumblade en håndfuld
  • kylling 1 stk., grillet
  • citron ½ stk.

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning. Smuldr feta i en skål, og riv hvidløg heri. Skær tomater og agurk i tynde skiver.
  2. Afdryp pastaen, og skyl den lynhurtig under koldt vand. Vend den stadig varme pasta med fetaosten i skålen.
  3. Vend pastaen med tomat, agurk, mandler og basilikumblade.Smag til med salt og peber.
  4. Servér pastaen med et stykke kylling og en citronbåd.

Relaterede Artikler