© Anders Schønnemann

Pasta med grillet kylling

Opskrift på den nemmeste yndlingspasta som er utrolig hurtig at tilberede og lækker at spise.

Pasta med grillet kylling

På kokkeskole i Toscana lærte jeg at lave en håndrullet pastatype ved navn pici. Det er ikke helt nemt, men heldigvis kan man købe den færdig i velassorterede butikker. Det er den, vi bruger her. Ekstra nem bliver denne opskrift, hvis du også køber en grillet kylling.

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pasta 300 g
  • fetaost 100 g
  • hvidløg 1 fed
  • blommetomater 200 g
  • agurk ½ stk.
  • mandler 50 g, smuttede
  • basilikumblade en håndfuld
  • kylling 1 stk., grillet
  • citron ½ stk.

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning. Smuldr feta i en skål, og riv hvidløg heri. Skær tomater og agurk i tynde skiver.
  2. Afdryp pastaen, og skyl den lynhurtig under koldt vand. Vend den stadig varme pasta med fetaosten i skålen.
  3. Vend pastaen med tomat, agurk, mandler og basilikumblade.Smag til med salt og peber.
  4. Servér pastaen med et stykke kylling og en citronbåd.