
Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon
Nem og lækker pastaret – oplagt luksus hverdagsmad.
AfGitte Heidi Rasmussen
Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon
Tid: 20 min.
Det skal du bruge:
- 8 skiver lufttørret bacon
- 300 g lang fusilli eller spaghetti, vælg en god kvalitet
- 1 bdt. forårsløg
- olivenolie
- 1 stor håndfuld ramsløgsblade
- salt og groftkværnet peber
- 75 g frisk revet parmesan
Sådan gør du:
- Steg baconskiverne sprøde, og læg dem til side.
- Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist.
- Rens forårsløgene, og snit dem på langs.
- Skyl ramsløgene.
- Steg forårsløg og ramsløg i olivenolie ved jævn varme 2 min.
- Bland med et par spiseskefulde af kogevandet fra pastaen samt pasta.
- Smag til med salt og peber, og fordel i dybe tallerkener.
- Top med bacon, drys godt med parmesan, og servér straks.