Hovedret Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon Nem og lækker pastaret – oplagt luksus hverdagsmad. Af Gitte Heidi Rasmussen — 21. maj 2019 hverdagsmad Opskrifter med ramsløg © Stine Christiansen Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon Tid: 20 min. Det skal du bruge: 8 skiver lufttørret bacon 300 g lang fusilli eller spaghetti, vælg en god kvalitet 1 bdt. forårsløg olivenolie 1 stor håndfuld ramsløgsblade salt og groftkværnet peber 75 g frisk revet parmesan Sådan gør du: Steg baconskiverne sprøde, og læg dem til side. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist. Rens forårsløgene, og snit dem på langs. Skyl ramsløgene. Steg forårsløg og ramsløg i olivenolie ved jævn varme 2 min. Bland med et par spiseskefulde af kogevandet fra pastaen samt pasta. Smag til med salt og peber, og fordel i dybe tallerkener. Top med bacon, drys godt med parmesan, og servér straks. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på onepot-pasta med rejer og ricotta lavet i airfryer Hovedret Spaghetti vongole: En italiensk ret med masser af smag Hovedret Polentapizza med sprød grønkål, mandler og granatæble