Hovedret Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon Nem og lækker pastaret – oplagt luksus hverdagsmad. Af Gitte Heidi Rasmussen — 21. maj 2019 #hverdagsmad © Stine Christiansen Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon Tid: 20 min. Det skal du bruge: 8 skiver lufttørret bacon 300 g lang fusilli eller spaghetti, vælg en god kvalitet 1 bdt. forårsløg olivenolie 1 stor håndfuld ramsløgsblade salt og groftkværnet peber 75 g frisk revet parmesan Sådan gør du: Steg baconskiverne sprøde, og læg dem til side. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist. Rens forårsløgene, og snit dem på langs. Skyl ramsløgene. Steg forårsløg og ramsløg i olivenolie ved jævn varme 2 min. Bland med et par spiseskefulde af kogevandet fra pastaen samt pasta. Smag til med salt og peber, og fordel i dybe tallerkener. Top med bacon, drys godt med parmesan, og servér straks. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Hovedret Pasta med kyllingeragout: En italiensk hverdagsfavorit Tilbehør Kartoffelsalat med ærter, ramsløgsmayo og ramsløgsblade Hovedret Giv den klassiske spaghetti bolognese et pift med salsiccia-pølse Opskrifter Pastaskole med madeksperten: Sådan laver du perfekt, hjemmelavet pasta Hovedret Pasta med hjemmelavet tomatsauce, spinat og parmaskinke