Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon

Nem og lækker pastaret – oplagt luksus hverdagsmad.

ramsløg opskrifter ramsløg sæson

© Stine Christiansen

Pasta med forårsløg, ramsløg og bacon

Tid: 20 min.

Det skal du bruge:

  • 8 skiver lufttørret bacon
  • 300 g lang fusilli eller spaghetti, vælg en god kvalitet
  • 1 bdt. forårsløg
  • olivenolie
  • 1 stor håndfuld ramsløgsblade
  • salt og groftkværnet peber
  • 75 g frisk revet parmesan

Sådan gør du:

  1. Steg baconskiverne sprøde, og læg dem til side.
  2. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist.
  3. Rens forårsløgene, og snit dem på langs.
  4. Skyl ramsløgene.
  5. Steg forårsløg og ramsløg i olivenolie ved jævn varme 2 min.
  6. Bland med et par spiseskefulde af kogevandet fra pastaen samt pasta.
  7. Smag til med salt og peber, og fordel i dybe tallerkener.
  8. Top med bacon, drys godt med parmesan, og servér straks.

Relaterede Artikler