© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Hovedret Pasta i en fart: Rigatoni med svampe, valnødder og frisk spinat Lynhurtig at lave og en skøn pastaret, der smager som en lille bid af Italien. Af Lone Kjær — 28. juni 2023 Rigatoni med svampe, valnødder og frisk spinat Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 150 g rigatoni 250 g svampe, forskellige slags ½ løg 1 fed hvidløg 1 spsk. olivenolie 25 g valnøddekerner 100 g babyspinat 12 g smør 37 g friskrevet parmesanost Flagesalt og peber Sådan gør du Kog pastaen som angivet på emballagen, og afdryp. Gem kogevandet. Rens svampene. Pil og hak løget. Pres hvidløgene. Varm olien på en pande, og steg løg og svampe, til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og hakkede valnødder, og steg yderligere et par minutter. Skyl spinaten, og slyng den tør. Hæld 2 dl kogevand på panden, tilsæt pasta og spinat, og skru ned for varmen. Vend med smør og friskrevet parmesanost – gem lidt til drys. Smag til med flagesalt og peber, og servér med et drys parmesanost. Relateret Hovedret Opskrift på onepot-pasta med rejer og ricotta lavet i airfryer Hovedret Kylling i riesling med estragon, løg, spinat og svampe Hovedret Grillede auberginer med løg, bulgur, feta og hindbær Hovedret Polentapizza med sprød grønkål, mandler og granatæble Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter Hovedret Opskrift på asiatisk tomatsuppe med spicy peber-frugtsalsa