Hovedret Pasta i en fart: Rigatoni med svampe, valnødder og frisk spinat Lynhurtig at lave og en skøn pastaret, der smager som en lille bid af Italien. Af Lone Kjær — 28. juni 2023 Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 150 g rigatoni 250 g svampe, forskellige slags ½ løg 1 fed hvidløg 1 spsk. olivenolie 25 g valnøddekerner 100 g babyspinat 12 g smør 37 g friskrevet parmesanost Flagesalt og peber Sådan gør du Kog pastaen som angivet på emballagen, og afdryp. Gem kogevandet. Rens svampene. Pil og hak løget. Pres hvidløgene. Varm olien på en pande, og steg løg og svampe, til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og hakkede valnødder, og steg yderligere et par minutter. Skyl spinaten, og slyng den tør. Hæld 2 dl kogevand på panden, tilsæt pasta og spinat, og skru ned for varmen. Vend med smør og friskrevet parmesanost – gem lidt til drys. Smag til med flagesalt og peber, og servér med et drys parmesanost. Bakke i egetræ fra H&M Home, pastaskåle fra Bungalow, saltkar fra House Doctor. © Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Relateret Hovedret Pasta med kyllingeragout: En italiensk hverdagsfavorit Hovedret Pappardelle med porre, ricotta og basilikum Hovedret En italiensk klassiker: Risotto med pancetta, spinat og gorgonzola Hovedret Giv den klassiske spaghetti bolognese et pift med salsiccia-pølse Hovedret Kikærter i rød karry med svampe og pak-choi Hovedret Unghanebryst serveret med ærter i bælg, spinat og sauce blanquette