Rigatoni med svampe, valnødder og frisk spinat
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Pasta i en fart: Rigatoni med svampe, valnødder og frisk spinat

Lynhurtig at lave og en skøn pastaret, der smager som en lille bid af Italien.

Rigatoni med svampe, valnødder og frisk spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g rigatoni
  • 250 g svampe, forskellige slags
  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 25 g valnøddekerner
  • 100 g babyspinat
  • 12 g smør
  • 37 g friskrevet parmesanost
  • Flagesalt og peber

Sådan gør du

  1. Kog pastaen som angivet på emballagen, og afdryp.
  1. Gem kogevandet.
  1. Rens svampene.
  1. Pil og hak løget.
  1. Pres hvidløgene.
  1. Varm olien på en pande, og steg løg og svampe, til de er gyldne.
  1. Tilsæt hvidløg og hakkede valnødder, og steg yderligere et par minutter.
  1. Skyl spinaten, og slyng den tør.
  1. Hæld 2 dl kogevand på panden, tilsæt pasta og spinat, og skru ned for varmen.
  1. Vend med smør og friskrevet parmesanost – gem lidt til drys.
  1. Smag til med flagesalt og peber, og servér med et drys parmesanost.