Hovedret Panangkarry med kylling og grønt En nem ret, som kan laves med lige præcis de ingredienser, du bedst kan lide. Af Lone Kjær — 30. oktober 2020 hverdagsmad Panang-Curry kann mit genau den Zutaten zubereitet werden, die Sie am liebsten mögen, und dann ist alles wirklich ganz einfach – vor allem, wenn man eine schmackhafte Currypaste verwendet. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Panangkarry med kylling og grønt 4 personerEn klassisk thailandsk ret suppleret med masser af grøntsager fra frostboksen. Det skal du bruge: Panangkarry 1 løg 1 fed hvidløg 1 spsk. olivenolie Ca. 300 g kyllingefilet i strimler 2 spsk. rød karrypasta ½ kg frosne grøntsager, fx grønne bønner og broccoli 200 g edamamebønner 1 dåse kokosmælk Lidt sukker Sojasauce Limesaft Tilbehør 3-4 dl ris Topping 2 spsk. saltede peanuts 1 bundt frisk koriander Sådan gør du: Tilbehør Skyl og kog risene som angivet på emballagen. Panangkarry Hak løget, og pres hvidløget. Varm olien på en pande, og steg løg, hvidløg og kylling, til det er let brunet. Tilsæt karrypasta, og steg yderligere et par minutter. Optø imens de frosne grøntsager og bønner. Vend grøntsagerne på panden sammen med bønnerne, og steg yderligere et par minutter. Tilsæt kokosmælk, og kog op. Smag til med sukker, sojasauce og limesaft. Servér panangkarry med ris, og top med saltede peanuts og frisk koriander. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter Hovedret Opskrift på friterede blæksprutter, rejer og jomfruhummer med salsa tartare Hovedret Dhal i grøn karry med søde kartofler og spinat Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Stegt pak-choi med sojaglaserede shiitakesvampe, æble og confiteret and