Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Panangkarry med kylling og grønt

En nem ret, som kan laves med lige præcis de ingredienser, du bedst kan lide.

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær - Panangkarry kan laves med lige præcis de ingredienser, du bedst kan lide, og så er det virkelig nemt – især når man bruger en smagfuld karrypasta.

Panangkarry med kylling og grønt

4 personer

En klassisk thailandsk ret suppleret med masser af grøntsager fra frostboksen.

Det skal du bruge:

Panangkarry

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • Ca. 300 g kyllingefilet i strimler
  • 2 spsk. rød karrypasta
  • ½ kg frosne grøntsager, fx grønne bønner og broccoli
  • 200 g edamamebønner
  • 1 dåse kokosmælk
  • Lidt sukker
  • Sojasauce
  • Limesaft

Tilbehør

  • 3-4 dl ris

Topping

  • 2 spsk. saltede peanuts
  • 1 bundt frisk koriander

Sådan gør du:

Tilbehør

  1. Skyl og kog risene som angivet på emballagen.

Panangkarry

  1. Hak løget, og pres hvidløget.
  2. Varm olien på en pande, og steg løg, hvidløg og kylling, til det er let brunet.
  3. Tilsæt karrypasta, og steg yderligere et par minutter.
  4. Optø imens de frosne grøntsager og bønner.
  5. Vend grøntsagerne på panden sammen med bønnerne, og steg yderligere et par minutter.
  6. Tilsæt kokosmælk, og kog op. Smag til med sukker, sojasauce og limesaft.
  7. Servér panangkarry med ris, og top med saltede peanuts og frisk koriander.

Relaterede Artikler