
One-pot-torsk serveret med gedeoste-quesadillas
En lækker ret med masser af lækre grønne sager, en saltet blød ricotta og sprøde quesadillas.
AfLone Kjær
Torsk med grøntsager, saltet ricotta og gedeoste-quesadillas
Onepot-torsk med masser af lækre grønne sager, en saltet blød ricotta og sprøde quesadillas.
Det skal du bruge:
Onepot
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. oregano
- 2 dåser cherrytomater
- 600 g torskefilet uden skind og ben
- Salt og peber
- 1 bundt kruspersille
Saltet ricotta
- 1 bæger ricotta
- Flagesalt
Gedeost-quesadillas
- 4 fuldkornstortillaer
- 100 g gedeost (eller cheddarost)
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200°.
- Skær squash og peberfrugt i tern.
- Hak løget, og pres hvidløget.
- Varm olie i en pande, som tåler at komme i ovnen.
- Svits løg og hvidløg, og tilsæt dernæst squash, peberfrugt og oregano, og steg yderligere et par minutter.
- Skær torsk i portionsstykker.
- Kom cherrytomater på panden, og vend rundt.
- Lav små fordybninger i tomatsaucen, og læg torsken i.
- Krydr med salt og peber, og læg låg på. Stil panden i ovnen i ca. 12 min., til fisken deler sig let i flager, når du trykker på den med en finger.
- Lun en tortilla ad gangen på en pande, og top med smuldret gedeost.
- Læg en tortilla over, og tryk dem let sammen.
- Tag brødene af panden, og skær dem i trekanter.
- Rør ricotta med flagesalt efter smag.
- Tag panden ud af ovnen, og top med små klatter ricotta.
- Drys med persille, og servér med gedeost-quesadillas.