© Anders Schønnemann

Omelet med gulerødder og sprød salvie

Sprød salvie og rødder på toppen sætter prikken over i’et.

Vi laver flere omeletter i portionsstørrelse med 3 æg ad gangen. Men du kan selvfølgelig lave én stor af 12.

Opskrift til 4 personer

salvieblade 20 stk.
olivenolie
æg 12 stk.
salt og peber
gulerødder med top 8 stk.

Hæld olie på en pande, og lad den blive varm.

Sæt en gryde med letsaltet vand over. Kom salvieblade heri, og lad dem lige blive sprøde på nogle få sekunder.

Tag dem op, og læg dem på køkkenrulle.

Rør æggene sammen, og krydr med salt og peber.

Steg fire omeletter én ad gangen, eller én stor.

Skær gulerødder i tynde stykker, og kog i 2 minutter.

Afdryp, og server gulerødder og salvie på toppen af omeletten.

Tip: Har du lyst til lidt kød til, så ville et stykke røget makrel klæde omeletten.

Tallerken fra Royal Copenhagen.