Omelet
© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær

Omelet a la lorraine

En perfekt omelet er god både til hverdag og til en langsom søndag morgen.

Omelet a la lorraine

En fyldig omelet er virkelig lækker og dejlig nem at servere en hverdagsaften. Omeletten smager også dejligt en langsom søndag morgen, hvor du trænger til lidt forkælelse.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Omelet

  • 4 æg
  • ¼ dl mælk
  • 50 g bacon
  • 1 mozzarella
  • salt og peber
  • olivenolie til stegning

Topping

  • 100 g babyspinat
  • 50 g fetaost

Sådan gør du

  1. Pisk æg med mælk, og krydr med salt og peber.
  1. Steg bacon sprød på en slip let-pande i lidt olie.
  1. Tag bacon af panden. Kom lidt olie på panden, og hæld ca. ¼ af æggemassen på panden.
  1. Steg, indtil æggemassen begynder at sætte sig.
  1. Del mozzarellaerne i mindre stykker, og læg nogle af dem på halvdelen af æggemassen sammen med lidt bacon.
  1. Steg, indtil æggemassen har sat sig.
  1. Vend forsigtigt omeletten over på en tallerken, og fold den sammen.
  1. Gentag med resten af æggemassen, så du laver 4 omeletter i alt.
  1. Skyl spinaten, slyng den tør, og vend den med smuldret feta eller gedeost og lidt olivenolie.
  1. Top spinatsalaten på omeletterne, og nyd.