En fyldig omelet er virkelig lækker og dejlig nem at servere en hverdagsaften. Omeletten smager også dejligt en langsom søndag morgen, hvor du trænger til lidt forkælelse.
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
personer
Omelet
4
æg
¼
dl
mælk
50
g
bacon
1
mozzarella
salt og peber
olivenolie til stegning
Topping
100
g
babyspinat
50
g
fetaost
Sådan gør du
Pisk æg med mælk, og krydr med salt og peber.
Steg bacon sprød på en slip let-pande i lidt olie.
Tag bacon af panden. Kom lidt olie på panden, og hæld ca. ¼ af æggemassen på panden.
Steg, indtil æggemassen begynder at sætte sig.
Del mozzarellaerne i mindre stykker, og læg nogle af dem på halvdelen af æggemassen sammen med lidt bacon.
Steg, indtil æggemassen har sat sig.
Vend forsigtigt omeletten over på en tallerken, og fold den sammen.
Gentag med resten af æggemassen, så du laver 4 omeletter i alt.
Skyl spinaten, slyng den tør, og vend den med smuldret feta eller gedeost og lidt olivenolie.