
Nudler med lynstegt blæksprutte
Sæt et strejf af det sydlandske køkken på bordet med de lynstegte blæksprutteringe.
AfMaria Meldgaard
blæksprutter 2-3 stk.
slikærter 2 håndfulde
radiser 12 stk.
hvidløg 2 fed
olie
nudler 250 g
salt og peber eller sojasauce
sort sesam 2 tsk.
Sæt en gryde med vand over til nudler.
Skær blæksprutterne i 1-2 cm brede ringe.
Snit slikærter og radiser i mindre stykker.
Riv hvidløg, og kom på en hed pande, gerne wok, med olie.
Svits blæksprutter heri i 1-2 min.
Hæld blæksprutter fra, og lynsteg nu grøntsagerne på panden.
Kog nudler efter anvisning på pakken.
Afdryp nudler, og vend med blæksprutte og grøntsager.
Smag til med salt og peber eller sojasauce, drys med sesam og servér.