
Nem pastaret med forårsgrønt
Prøv denne lækre pastaret med kylling og asparges, som du let kan lave til hverdag.
AfLone Kjær
Hverdagspasta med kylling, asparges og estragon
Suverænt nem og virkelig lækker pastaret med forårsgrønt og kylling.
4 personer
Det skal du bruge:
- ca. 500 g kyllingebrystfilet uden skind og ben
- 1 løg
- 1 bundt grønne asparges
- 1 bakke aspargesbroccoli
- 1 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 dl bouillon
- 1 dl hvidvin
- 2 dl fløde
- 2 spsk. frisk estragon
- salt og peber
- 1 bundt forårsløg
- 300 g pasta
Sådan gør du:
- Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Skær løget i tynde både.
- Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær asparges i lange snitter.
- Varm olien på en pande, og steg kylling og løg i ca. 5 min.
- Tilsæt asparges, aspargesbroccoli og presset hvidløg, og vend godt rundt. Kom hvidvin på panden, og lad det næsten fordampe. Hæld bouillon på panden, og lad det simre i ca. 2 min. under låg. Tilsæt fløde og estragon, og kog saucen op.
- Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Vend pasta med kylling og grøntsager og drys snittet forårsløg over.