Nem one pot-torsk med tomat og grønkål
Aftensmaden er reddet med denne nemme one pot-torsk med cherrytomater, mozzarella og ristet grønkål.
AfLone Kjær
One pot-torsk med cherrytomater, mozzarella og ristet grønkål
Jeg er vild med, at hele middagen tilberedes i en pande. Det er dejlig nemt og en nænsom måde at tilberede fisken på.
4 personer
Det skal du bruge:
Ristet grønkål
- 100 g grønkål
- 2 spsk. olivenolie
- Flagesalt
One pot
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 kugle frisk mozzarella
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. oregano
- 2 dåser cherrytomater
- 600 g torskefilet uden skind og ben
- Salt og peber
Tilbehør
- Brød
Sådan gør du:
Ristet grønkål
- Tænd ovnen på 200 °.
- Skyl og del grønkålen i mindre stykker
- Tør den godt
- Vend grønkålen med olie, og fordel på en bageplade med bagepapir
- Drys med salt, og rist den i ovnen, til den er sprød, ca. 8 minutter
- Tag kålen ud og afkøl
One pot
- Skær squash og peberfrugt i tern
- Pil og hak løget, og pres hvidløget
- Del mozzarella i mindre stykker
- Varm olie i en mellemstor pande, som tåler at komme i ovnen
- Svits løg og hvidløg, og tilsæt dernæst squash, peberfrugt og oregano, og steg yderligere et par minutter
- Skær torsk i portionsstykker
- Kom cherrytomater på panden, og vend forsigtigt rundt
- Lav små fordybninger i tomatsaucen, og læg torskestykkerne i
- Fordel mozzarella i tomatsaucen
- Krydr med salt og peber, og læg låg på
- Stil panden i ovnen i ca. 10 minutter, til fisken deler sig let i flager, når du trykker på den med en finger.
- Tag panden ud, og top med ristet grønkål
- Servér med brød