
Langtidstilberedt svinebryst med quinoa, brombær og græskar
Forkæl dig selv og dine gæster med denne ret, der er perfekt sammensat af langtidstilberedt svinebryst, syrlige brombær og sødt græskar.
AfLone Kjær
Svinebryst med quinoa, brombær og græskar
Tilberedningstiden ser måske lidt uoverskuelig ud, men har du først smagt svinebryst tilberedt ved svag varme, så er du ikke i tvivl om, at det er hele ventetiden værd.
Det skal du bruge
Svinebryst
1 svinebryst med svær ca. 1 kg
2 spsk. salt
2 spsk. sukker
4 kviste rosmarin
Quinoasalat
500 g. græskar skåret i både
Olivenolie
Salt
1 dl. sort quinoa
100 g. brombær
1 stort bundt koriander
Chilicreme
1 dl. yoghurt
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. chilisauce
Salt og peber
Sådan gør du
Svinebryst
- Skær sværen i tern. Gnid kødet med salt, sukker og hakket rosmarin. Stil kødet tildækket på køl til næste dag.
- Læg kødet i en ildfast form, og steg det ved 125 ° i ca. 5 timer.
- Tag kødet ud. Drys sværen godt med salt, og grill i ovnen til sværen er sprød. Skær kødet i tern, ca. 5 x 5 cm.
Quinoasalat
- Vend græskar med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen ved 225 ° i ca. 20 min, til de er møre og gyldne. Pas endelig på, de ikke bliver for brankede.
- Skyl quinoa. Kog som angivet på emballagen og afkøl. Vend quinoa med græskar, brombær og koriander.
Chilicreme
- Rør yoghurt med mayonnaise og chilisauce og smag til med salt og peber.
- Dryp chilicremen over salaten og servér med svinebryst. Pynt med frisk koriander.