Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Langtidstilberedt svinebryst med quinoa, brombær og græskar

Forkæl dig selv og dine gæster med denne ret, der er perfekt sammensat af langtidstilberedt svinebryst, syrlige brombær og sødt græskar.

© Anders Schønnemann

Opskrift på svinebryst med quinoa, brombær og græskar

Tilberedningstiden ser måske lidt uoverskuelig ud, men har du først smagt svinebryst tilberedt ved svag varme, så er du ikke i tvivl om, at det er hele ventetiden værd. SVINEBRYST svinebryst 1 med svær ca. 1 kg salt 2 spsk. sukker 2 spsk. rosmarin 4 kviste
QUINOASALAT græskar 500 g skåret i både olivenolie salt quinoa 1 dl sort brombær 100 g koriander 1 stort bundt CHILICREME yoghurt 1 dl mayonnaise 2 spsk. chilisauce 2 spsk. salt og peber ### Sådan gør du SVINEBRYST Skær sværen i tern. Gnid kødet med salt, sukker og hakket rosmarin. Stil kødet tildækket på køl til næste dag. Læg kødet i en ildfast form, og steg det ved 125 ° i ca. 5 timer. Tag kødet ud. Drys sværen godt med salt, og grill i ovnen til sværen er sprød. Skær kødet i tern, ca. 5 x 5 cm. QUINOASALAT Vend græskar med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen ved 225 ° i ca. 20 min, til de er møre og gyldne. Pas endelig på, de ikke bliver for brankede. Skyl quinoa. Kog som angivet på emballagen og afkøl. Vend quinoa med græskar, brombær og koriander. CHILICREME Rør yoghurt med mayonnaise og chilisauce og smag til med salt og peber. * Dryp chilicremen over salaten og servér med svinebryst. Pynt med frisk koriander.

© Anders Schønnemann

Relaterede Artikler