Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Laks med aspargessalat

Denne ret er skøn hverdagsmad! Den består af masser af fed fisk og velsmagende grønne sager til.

© Anders Schønnemann

4 personer

INGREDIENSER:

ASPARGESSALAT

600 g nye udenlandske kartofler
1 bundt grønne asparges
2 æbler
100 g ærter
100 g feta

DRESSING

1 dl yoghurt naturel
2 spsk. mayonnaise
1 bundt dild
salt og peber

LAKS

4 laksefileter
salt og peber
olivenolie til stegning
1 citron

SÅDAN GØR DU:

ASPARGESSALAT

• Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl. Knæk den nederste træede ende af asparges, og damp asparges i 2 min., hæld vandet fra, og skær asparges i snitter.

• Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både.

• Vend kartofler med asparges, æbler og optøede ærter og smuldret fetaost.

DRESSING

• Rør yoghurt med mayonnaise og hakket dild og smag til med salt og peber.

• Dryp dressingen over salaten.

• Krydr laksen med salt og peber. Varm olien på en pande, og steg laksen i ca. 4 min. på hver side. Servér med citron i både og aspargessalat.

Relaterede Artikler