
Laks med aspargessalat
Denne ret er skøn hverdagsmad! Den består af masser af fed fisk og velsmagende grønne sager til.
Af4 personer
INGREDIENSER:
ASPARGESSALAT
600 g nye udenlandske kartofler
1 bundt grønne asparges
2 æbler
100 g ærter
100 g feta
DRESSING
1 dl yoghurt naturel
2 spsk. mayonnaise
1 bundt dild
salt og peber
LAKS
4 laksefileter
salt og peber
olivenolie til stegning
1 citron
SÅDAN GØR DU:
ASPARGESSALAT
• Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl. Knæk den nederste træede ende af asparges, og damp asparges i 2 min., hæld vandet fra, og skær asparges i snitter.
• Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både.
• Vend kartofler med asparges, æbler og optøede ærter og smuldret fetaost.
DRESSING
• Rør yoghurt med mayonnaise og hakket dild og smag til med salt og peber.
• Dryp dressingen over salaten.
• Krydr laksen med salt og peber. Varm olien på en pande, og steg laksen i ca. 4 min. på hver side. Servér med citron i både og aspargessalat.