Laks med aspargessalat

Denne ret er skøn hverdagsmad! Den består af masser af fed fisk og velsmagende grønne sager til.

© Anders Schønnemann

4 personer

INGREDIENSER:

ASPARGESSALAT

600 g nye udenlandske kartofler 1 bundt grønne asparges 2 æbler 100 g ærter 100 g feta

DRESSING

1 dl yoghurt naturel 2 spsk. mayonnaise 1 bundt dild salt og peber

LAKS

4 laksefileter salt og peber olivenolie til stegning 1 citron

SÅDAN GØR DU:

ASPARGESSALAT

• Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl. Knæk den nederste træede ende af asparges, og damp asparges i 2 min., hæld vandet fra, og skær asparges i snitter.

• Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både.

• Vend kartofler med asparges, æbler og optøede ærter og smuldret fetaost.

DRESSING

• Rør yoghurt med mayonnaise og hakket dild og smag til med salt og peber.

• Dryp dressingen over salaten.

• Krydr laksen med salt og peber. Varm olien på en pande, og steg laksen i ca. 4 min. på hver side. Servér med citron i både og aspargessalat.