Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lachmajou

Inspireret af den multikulturelle madskribent Tessa Kiros laver vi lachmajou. En opskrift fra Mellemøsten, hvor brød toppes med sprødstegt, hakket kød og dryppes med citronsaft og olie.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer (15 minutter)

lam- eller oksekød 800 g, hakket
naanbrød 4 store eller 8 små
persille 1 dl, hakket
rødløg 1 stk., fint snittet
chili 1 stk., hakket
citron 1 stk., saften heraf
olivenolie
olie
salt og peber

Svits kødet godt i olie på en pande, og smag til med salt og peber. Lun brødet, og top med kød. Drys persille, løg og chili over, dryp en god sjat olie og citronsaft over, og server med det samme.