Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kylling med mynte

Opskrift på kylling med grøn mynte, brug majroer, grønne bønner eller pasta til.

© bobedre.dk

Opskrift til 2 personer

2 stk. kyllingebryst uden skind og ben
1 stort løg
20 g smør
knap 1 dl hønsebouillon

Desuden 20 g smør, som røres med:
25 g hakkede, usaltede jordnødder
3 spsk. finthakket mynte
1 spsk. finthakket purløg
saft af 1 1/2 appelsin

Snur det hakkede løg let i smør, læg kødet ovenpå, spæd med bouillon, og lad alt snurre sagte i 10 minutter. Tilsæt smørblandingen, og giv alt endnu 25 minutter. Anret kødet med “det faste” på varme tallerkener, og kog væden ind for fuldt blus, til den tykner let. Den gyldne sauce er prikken over i’et i denne ret. Den får smag af appelsin og mynte - og det er meget vigtigt, at du bruger en stærk, aromatisk mynte.

Melon i myntesky

Kog 2 dl vand med 100 g sukker og et lille bundt frisk mynte. Kog 2-3 min. Lad blandingen blive kold under låg, si den, og blend den grønprikket med lidt ekstra mynteblade. Tilsæt saft af 1 citron og kugler af melonkød.

Relaterede Artikler