Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Krebsehaler med pasta og avocadocreme

En skøn pastaret med krebsehaler.

© Büro Jantzen

Krebsehaler med pasta og avocadocreme

2-3 personer

Det skal du bruge:

  • 200 g. pasta efter eget valg
  • 200 g. krebsehaler uden skal – helst ferske
  • 200 g. (svarende til ca. 1) fennikel
  • 1 spsk. persille (kan udelades)

Avocadocreme:

  • 5 stk. avocadoer
  • 4 dl. creme fraiche
  • Saft fra 2-3 stk. lime
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Hvis der benyttes frosne krebsehaler skal de tøes op - helst i køleskab natten over. Benyttes ferske krebsehaler i lage skal de blot drænes.
  2. Kog pastaen i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Skyld den herefter med koldt vand og lad den afdryppe.
  3. Skær fennikel i kvarte på langs og fjern stokken – denne skal ikke benyttes. Herefter snittes det resterende fennikel på tværs i mindre stykker.
  4. Hak persillen fint.
  5. Blend alle ingredienser til avocadocremen. Hvis ikke du har en blender kan du mose avocado så fint som muligt og herefter blande de resterende ingredienser i.
  6. Bland til sidst alle elementer sammen, drys med persille som pynt.

Velbekomme!