Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Krabbedeller til brunch eller middag

Prøv noget nyt! Opskrift på sprøde krabbefrikadeller i stedet for traditionelle frikadeller til middagen. Eller som en delikat overraskelse til brunch.

© bobedre.dk

Opskrift til tre personer, 6 krabbefrikadeller

1 ds. afdryppet krabbekød, knuget fri for væde
ca. 60 g brødkrumme (smuldret indmad af daggammelt hvedebrød)
1 pasteuriseret æg
salt, peber og chiliflager - gerne piment d’espelette
1 spsk. mayonnaise (light er helt o.k.)
2 store tsk. dijonsennep
4 meget finthakkede forårsløg (hvid og lysegrøn del)
klaret smør til stegning

Rør ingredienserne sammen, form flade boller af farsen, og steg dem 2-3 minutter på hver side. Servér varme eller kolde med salat og brød til.

Relaterede Artikler