Kalvemørbrad med trøffelpasta
Prøv denne lækre pastaret, hvor det møre kød og de smagsfulde trøfler komplimenterer hinanden perfekt.
AfLone Kjær
Kalv med trøffelpasta, squash og stegt radicchio
4 personer
En god pasta vendt med trøffelsmør og friske trøfler smager himmelsk i al sin enkelhed. Sammen med skiver af kalvemørbrad, stegt radicchio og squash bliver det kun endnu bedre.
Det skal du bruge:
Kalv
- 1 lille kalvemørbrad
- Flagesalt og peber
- 1 spsk. olivenolie
- 1 potte spæde urter eller spiselige blomster
Trøffelpasta
- 300 g trenettepasta
- 50 g trøffelsmør, fx fra Made by Mama
- 1 lille squash
- 1 spsk. olivenolie
- Flagesalt og peber
- 1 sort trøffel
Stegt radicchio
- 1 radicchio
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
Kalv
- Krydr kødet med salt og peber.
- Varm olien på en pande, og brun kødet på alle sider.
- Kom kødet i et fad, og sæt det i ovnen ved 175° i ca. 10 min., til kødet har en centrumtemperatur på 52°.
- Lad kødet hvile tildækket.
Trøffelpasta
- Kog pastaen som angivet på emballagen, afdryp, og vend med trøffelsmør.
- Skær squash i små stykker, og steg dem sprøde i lidt olivenolie.
- Krydr med flagesalt og peber, og vend med pasta og tynde skiver frisk trøffel.
Stegt radicchio
- Skær radicchioen i kvarter.
- Varm olien på en pande, og steg dem ved høj varme, til de er gyldne på begge sider.
- Anret trøffelpasta sammen med kalv i skiver og radicchio.
- Top med urter eller spiselige blomster.