Kalvemørbrad med trøffelpasta

Prøv denne lækre pastaret, hvor det møre kød og de smagsfulde trøfler komplimenterer hinanden perfekt.

Kalv med trøffelpasta serveret med stegt radicchio og squash er en enkel ret pakket med smag, der med garanti vil imponere dine gæster. Bestikket er designet af Table Noir til Restaurant Barr. Tallerkenen er af Lone Schubert, og hørservietten fra Himla.

© Foto: Anders Schønnemann, Styling: Lone Kjær

Kalv med trøffelpasta, squash og stegt radicchio

4 personer

En god pasta vendt med trøffelsmør og friske trøfler smager himmelsk i al sin enkelhed. Sammen med skiver af kalvemørbrad, stegt radicchio og squash bliver det kun endnu bedre.

Det skal du bruge:

Kalv

  • 1 lille kalvemørbrad
  • Flagesalt og peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 potte spæde urter eller spiselige blomster

Trøffelpasta

  • 300 g trenettepasta
  • 50 g trøffelsmør, fx fra Made by Mama
  • 1 lille squash
  • 1 spsk. olivenolie
  • Flagesalt og peber
  • 1 sort trøffel

Stegt radicchio

  • 1 radicchio
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du:

Kalv

  1. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Varm olien på en pande, og brun kødet på alle sider.
  3. Kom kødet i et fad, og sæt det i ovnen ved 175° i ca. 10 min., til kødet har en centrumtemperatur på 52°.
  4. Lad kødet hvile tildækket.

Trøffelpasta

  1. Kog pastaen som angivet på emballagen, afdryp, og vend med trøffelsmør.
  2. Skær squash i små stykker, og steg dem sprøde i lidt olivenolie.
  3. Krydr med flagesalt og peber, og vend med pasta og tynde skiver frisk trøffel.

Stegt radicchio

  1. Skær radicchioen i kvarter.
  2. Varm olien på en pande, og steg dem ved høj varme, til de er gyldne på begge sider.
  3. Anret trøffelpasta sammen med kalv i skiver og radicchio.
  4. Top med urter eller spiselige blomster.