
Kalvelever og pasta med grønne asparges
Opskrift hvor vi benytter kalvelever og grønne asparges i en fin symfoni.
AfOpskrift til 4 personer (20 minutter)
pasta 300 g , frisk
kalvelever 600 g
grønne asparges 500 g
hvidvin 1½ dl
smør 25 g
parmesanost
salt og peber
olie
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dup leveren tør med lidt køkkenrulle, og drys den med salt og peber. Steg leveren ca. 2 minutter på hver side i olie på en hed pande. Tag leveren op på et fad. Tør panden af, og kom ny olie på. Bræk den trævlede nedre del fra aspargesene, og svits de øverste dele godt på panden. Kom hvidvin ved, og lad simre i 2 minutter. Tag aspargesene op, og lad vinen simre videre. Anret pasta, asparges og lever på tallerkener. Smelt smørret med på panden, tag fra varmen, og rør rundt. Dryp vinsaucen over pastaen, og server straks med et drys friskrevet parmesanost.