Vegetarisk wok
© Tia Borgsmidt

Hverdags-vege-wok med kål og nudler

Der er smæk på smagen, når jeg serverer en hverdagswok med kål, nudler og kokosmælk. Retten er simpel og nem at lave og giver god næring og masser af smag på en kold vinterdag.

Hverdags-vege-wok med kål og nudler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Vege-wok

  • ¼ spidskål/lille hvidkål
  • 150 g aspargesbroccoli
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ spsk. grøn karrypasta
  • ½ dåse kokosmælk
  • ½ spsk. fiskesauce
  • Flagesalt og peber
  • 100 g fuldkornsnudler
  • 1 tsk. sorte sesamfrø

Sådan gør du

Vege-wok

  1. Fjern de yderste blade og stokken fra kålen.
  1. Snit kålen fint. Skær det nederste af broccoli, og del igennem på langs, så stykkerne bliver lidt mindre.
  1. Varm olien i en wok, og tilsæt karrypasta.
  1. Steg kål og aspargesbroccoli ved god varme i ca. 5 min., mens du ryster wokken.
  1. Tilsæt dernæst kokosmælk, og lad saucen koge lidt ind.
  1. Smag til med fiskesauce, flagesalt og peber.
  1. Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp.
  1. Fordel nudlerne i saucen, og drys sesamfrø over.
Vegetarisk wok

Wok fra Kunst og Køkkentøj, salatbestik i egetræ fra Illums Bolighus, hørserviet fra Merci Merci.

© Tia Borgsmidt