Hovedret Hummerdogs med sprød topping Prøv disse hummerdogs med lækkert cremet fyld. Af Lone Kjær — 01. juli 2021 Lækre hummerdogs forener det bløde med det sprøde. “Træbådene” kan købes online og er nemme at have med på stranden i stedet for tallerkener © Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær Hummerdogs med sprød topping 6-8 personer Luftige briochebrød serveres med et lækkert cremet fyld af jomfruhummer- og krebsehaler. Pak brød og fyld hver for sig, og lav hummerdogs på stranden. Det skal du bruge: Hummercreme: 300 g jomfruhummerhaler 150 g krebsehaler 2 stængler bladselleri 1 lille bundt purløg 1 dl mayonnaise 1 dl cremefraiche, 18 % Saft af ½ citron Flagesalt og peber Derudover: 6-8 briochepølsebrød 4 grønne asparges i strimler Lidt krydderurter, fx dild og brøndkarse Sådan gør du: Pil skallerne af jomfruhummerhalerne. Skyl halerne, og tør dem godt. Dup krebsehalerne tørre. Snit bladselleri, og hak purløg. Rør en dressing af mayonnaise og cremefraiche, og smag til med citronsaft, hakket purløg, bladselleri, salt og peber. Vend forsigtigt hummer- og krebsehaler i cremen, og kom fyldet i en beholder med låg. Lun brødene, og afkøl en smule, inden de fyldes med hummercremen. Top med asparges skåret i tynde skiver og urter. Relateret Jul 50 idéer til den perfekte julegave til ham Design Her viser Lærke og 34 andre designere fremtidens møbler – og du kan opleve dem helt tæt på Køkken Kaffe med stil: 10 lækre køkkenting til den æstetiske kaffeelsker Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne