Hovedret Hummerdogs med sprød topping Prøv disse hummerdogs med lækkert cremet fyld. Af Lone Kjær — 01. juli 2021 Lækre hummerdogs forener det bløde med det sprøde. “Træbådene” kan købes online og er nemme at have med på stranden i stedet for tallerkener © Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær Hummerdogs med sprød topping 6-8 personer Luftige briochebrød serveres med et lækkert cremet fyld af jomfruhummer- og krebsehaler. Pak brød og fyld hver for sig, og lav hummerdogs på stranden. Det skal du bruge: Hummercreme: 300 g jomfruhummerhaler 150 g krebsehaler 2 stængler bladselleri 1 lille bundt purløg 1 dl mayonnaise 1 dl cremefraiche, 18 % Saft af ½ citron Flagesalt og peber Derudover: 6-8 briochepølsebrød 4 grønne asparges i strimler Lidt krydderurter, fx dild og brøndkarse Sådan gør du: Pil skallerne af jomfruhummerhalerne. Skyl halerne, og tør dem godt. Dup krebsehalerne tørre. Snit bladselleri, og hak purløg. Rør en dressing af mayonnaise og cremefraiche, og smag til med citronsaft, hakket purløg, bladselleri, salt og peber. Vend forsigtigt hummer- og krebsehaler i cremen, og kom fyldet i en beholder med låg. Lun brødene, og afkøl en smule, inden de fyldes med hummercremen. Top med asparges skåret i tynde skiver og urter. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret På påskebordet: Rejesalat med råmarinerede jordskokker og purløg Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Opskrift på Skagenskinke med æbler og majroe Hovedret Opskrift på fyldig salat med havreris, radiser, gulerødder og granatæble