Hummerdogs med sprød topping
Prøv disse hummerdogs med lækkert cremet fyld.
AfLone Kjær
Hummerdogs med sprød topping
6-8 personer
Luftige briochebrød serveres med et lækkert cremet fyld af jomfruhummer- og krebsehaler. Pak brød og fyld hver for sig, og lav hummerdogs på stranden.
Det skal du bruge:
Hummercreme:
- 300 g jomfruhummerhaler
- 150 g krebsehaler
- 2 stængler bladselleri
- 1 lille bundt purløg
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche, 18 %
- Saft af ½ citron
- Flagesalt og peber
Derudover:
- 6-8 briochepølsebrød
- 4 grønne asparges i strimler
- Lidt krydderurter, fx dild og brøndkarse
Sådan gør du:
- Pil skallerne af jomfruhummerhalerne. Skyl halerne, og tør dem godt.
- Dup krebsehalerne tørre.
- Snit bladselleri, og hak purløg.
- Rør en dressing af mayonnaise og cremefraiche, og smag til med citronsaft, hakket purløg, bladselleri, salt og peber.
- Vend forsigtigt hummer- og krebsehaler i cremen, og kom fyldet i en beholder med låg.
- Lun brødene, og afkøl en smule, inden de fyldes med hummercremen. Top med asparges skåret i tynde skiver og urter.