Hummerdogs med sprød topping

Prøv disse hummerdogs med lækkert cremet fyld.

Hummerdogs

Lækre hummerdogs forener det bløde med det sprøde. “Træbådene” kan købes online og er nemme at have med på stranden i stedet for tallerkener

© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær

Hummerdogs med sprød topping

6-8 personer

Luftige briochebrød serveres med et lækkert cremet fyld af jomfruhummer- og krebsehaler. Pak brød og fyld hver for sig, og lav hummerdogs på stranden.

Det skal du bruge:

Hummercreme:

  • 300 g jomfruhummerhaler
  • 150 g krebsehaler
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche, 18 %
  • Saft af ½ citron
  • Flagesalt og peber

Derudover:

  • 6-8 briochepølsebrød
  • 4 grønne asparges i strimler
  • Lidt krydderurter, fx dild og brøndkarse

Sådan gør du:

  1. Pil skallerne af jomfruhummerhalerne. Skyl halerne, og tør dem godt.
  2. Dup krebsehalerne tørre.
  3. Snit bladselleri, og hak purløg.
  4. Rør en dressing af mayonnaise og cremefraiche, og smag til med citronsaft, hakket purløg, bladselleri, salt og peber.
  5. Vend forsigtigt hummer- og krebsehaler i cremen, og kom fyldet i en beholder med låg.
  6. Lun brødene, og afkøl en smule, inden de fyldes med hummercremen. Top med asparges skåret i tynde skiver og urter.