Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Huevos rancheros

Den vildeste hyggeret … mexicansk morgenmad her serveret som nem aftensmad.

Huevo Rancheros

© Tia Borgsmidt

Huevos rancheros

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g spæd spinat
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse bønner
  • evt. jalapenos
  • 2-4 æg
  • 2 avokado
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 lime

Det skal du gøre:

  1. Hak løget, pres hvidløget, og finhak chilien.
  2. Skær peberfrugt i tern.
  3. Skyl og slyng spinaten tør.
  4. Varm olien, og svits løg, hvidløg, chili og krydderier i en lav gryde eller sauterpande, til løgene er klare, og krydderierne duftende.
  5. Tilsæt rød peber, og vend rundt.
  6. Tilsæt hakkede tomater, og lad det simre under låg i 15 minutter.
  7. Afdryp bønnerne, og kom dem i panden. Lad det simre i yderligere 5 minutter, hvorefter retten smages til med salt, peber og evt. mere chili som fx jalapenos.
  8. Tilsæt spinat, og lad den falde lidt sammen.
  9. Slå æggene ud i sauterpanden, og lad dem pochere 5-6 minutter, til æggehviden er fast.
  10. Top retten med avokado skåret i lameller og frisk koriander, og pres limesaft over.

Relaterede Artikler