© bobedre.dk

HOT LAM med grøntsager og rabarber

Den lidt syrlige smag, der er i de udkogte rabarber, er virkelig god til chilikrydret lam.

Til 4 personer
lammefilet 600 g løg 2 stk. olie
salt og peber
chiliflager 1-2 tsk. garam masala 1-2 tsk. sukker 1-2 tsk. rabarber 2 stilke gulerødder 4 stk. couscous 3 dl persille bredbladet

Skær kødet i mundrette tern
Skær løgene i både.
Svits løgene i olie på en pande.
Kom kød og krydderier på samt sukker, og svits godt.
Skær rabarber og gulerødder i små stykker, og vend med kødet på panden.
Svits godt, indtil gulerødderne er møre. Er retten ved at brænde på, kommer du 1 dl vand på panden og svitser, indtil vandet er væk.
Tilbered couscous efter anvisning på emballagen, og servér til den dejlige lammeret.

Læs mere om dyrkning af rabarber på idényt.dk