HOT LAM med grøntsager og rabarber

Den lidt syrlige smag, der er i de udkogte rabarber, er virkelig god til chilikrydret lam.

© bobedre.dk

Til 4 personer
lammefilet 600 g løg 2 stk. olie
salt og peber
chiliflager 1-2 tsk. garam masala 1-2 tsk. sukker 1-2 tsk. rabarber 2 stilke gulerødder 4 stk. couscous 3 dl persille bredbladet

Skær kødet i mundrette tern
Skær løgene i både.
Svits løgene i olie på en pande.
Kom kød og krydderier på samt sukker, og svits godt.
Skær rabarber og gulerødder i små stykker, og vend med kødet på panden.
Svits godt, indtil gulerødderne er møre. Er retten ved at brænde på, kommer du 1 dl vand på panden og svitser, indtil vandet er væk.
Tilbered couscous efter anvisning på emballagen, og servér til den dejlige lammeret.

Læs mere om dyrkning af rabarber på idényt.dk

Relaterede Artikler