
HOT LAM med grøntsager og rabarber
Den lidt syrlige smag, der er i de udkogte rabarber, er virkelig god til chilikrydret lam.
AfMaria Meldgaard
Til 4 personer
lammefilet 600 g løg 2 stk. olie
salt og peber
chiliflager 1-2 tsk. garam masala 1-2 tsk. sukker 1-2 tsk. rabarber 2 stilke gulerødder 4 stk. couscous 3 dl persille bredbladet
• Skær kødet i mundrette tern
• Skær løgene i både.
• Svits løgene i olie på en pande.
• Kom kød og krydderier på samt sukker, og svits godt.
• Skær rabarber og gulerødder i små stykker, og vend med kødet på panden.
• Svits godt, indtil gulerødderne er møre. Er retten ved at brænde på, kommer du 1 dl vand på panden og svitser, indtil vandet er væk.
• Tilbered couscous efter anvisning på emballagen, og servér til den dejlige lammeret.