Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

HOT LAM med grøntsager og rabarber

Den lidt syrlige smag, der er i de udkogte rabarber, er virkelig god til chilikrydret lam.

© bobedre.dk

Til 4 personer
lammefilet 600 g løg 2 stk. olie
salt og peber
chiliflager 1-2 tsk. garam masala 1-2 tsk. sukker 1-2 tsk. rabarber 2 stilke gulerødder 4 stk. couscous 3 dl persille bredbladet

Skær kødet i mundrette tern
Skær løgene i både.
Svits løgene i olie på en pande.
Kom kød og krydderier på samt sukker, og svits godt.
Skær rabarber og gulerødder i små stykker, og vend med kødet på panden.
Svits godt, indtil gulerødderne er møre. Er retten ved at brænde på, kommer du 1 dl vand på panden og svitser, indtil vandet er væk.
Tilbered couscous efter anvisning på emballagen, og servér til den dejlige lammeret.

Læs mere om dyrkning af rabarber på idényt.dk

Relaterede Artikler