Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hjemmelavet pasta med svampe og oksemørbrad

Pastaproduktionen kræver to par hænder. Så den laver vi selvfølgelig sammen. Pastaen hænger og tørrer, mens forretten nydes.

© Anders Schønnemann

Hjemmelavet pasta med svampe og oksemørbrad

Til 2 personer

Det skal du bruge:

  • durum-hvedemel 100 g
  • hvedemel 200 g
  • æg 2 stk.
  • portobello-svampe 200 g
  • hvidløg 1 fed
  • chili 3 cm. finthakket
  • olie
  • marsala 4 spsk. tør
  • salt og peber
  • oksemørbrad ell. rib-eye steak 250 g
  • persille bredbladet
  • parmesanost revet

Sådan gør du:

  1. Bland de to slags mel i en stor skål. Lav en fordybning i melet og hæld æggene op i det.
  2. Ælt nu mel og æg sammen til en smidig dej.
  3. Form til en kugle og dæk med film. Lad dejen hvile i 30 min.
  4. Del dejen i 4 dele og rul den tynd i en pastamaskine.
  5. Skær pastaen i brede eller tynde bånd, og hæng eller læg den til tørre.
  6. Skær svampe, hvidløg og chili i tynde skiver.
  7. Opvarm olien på en pande og svits grøntsagerne.
  8. Kom marsala på og lad simre i 4-5 min.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Skær kødet i tynde skiver, krydr med salt og peber og lynsteg på en pande i meget varm olie.
  11. Server pastaen med grøntsager, sky, kød, persille og friskrevet parmesanost.

Relaterede Artikler