Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillede nye grøntsager serveret med burrata

En frisk og farverig vegetarret.

Grillede små nye grøntsager med citron, oliven og burrata

© Stine Christiansen

Grillede små nye grøntsager med citron, oliven og burrata

Antal personer: 4

Det skal du bruge:

  • 1 ubehandlet citron
  • 1 spsk. salt
  • 2-3 bdt. gulerødder, farvemix
  • olivenolie
  • timian
  • 3-4 små squash
  • salt og peber
  • oliven
  • 1 kugle burrata
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk. hakket persille
  • friske urter fx rød syre, ramsløg, bronzefennikel

Det skal du gøre:

  1. Skær citronen i tynde skiver, drys skiverne med salt, og lad dem trække.
  2. Skræl gulerødderne, læg dem på en stor grillplade, og pensl med olivenolie.
  3. Krydr dem med timian, salt og peber, og grill dem ca. 10 min.
  4. Halvér squash på langs, og grill dem på skærefladen ca. 4 min.
  5. Anret grøntsagerne på et fad.
  6. Skrab saltet af citronskiverne, og grill dem et kort øjeblik.
  7. Læg dem ved grønsagerne sammen med oliven, og placér burrataen ovenpå.
  8. Pisk eddike, olivenolie, hakket persille, salt og peber sammen.
  9. Hæld det hen over de grillede grønsager og burrata.
  10. Top med masser af urter.

Relaterede Artikler