Hovedret Grillede nye grøntsager serveret med burrata En frisk og farverig vegetarret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 14. juni 2019 © Stine Christiansen Grillede små nye grøntsager med citron, oliven og burrata Antal personer: 4Det skal du bruge: 1 ubehandlet citron 1 spsk. salt 2-3 bdt. gulerødder, farvemix olivenolie timian 3-4 små squash salt og peber oliven 1 kugle burrata 2 spsk. hvidvinseddike ½ dl olivenolie 1 spsk. hakket persille friske urter fx rød syre, ramsløg, bronzefennikel Det skal du gøre: Skær citronen i tynde skiver, drys skiverne med salt, og lad dem trække. Skræl gulerødderne, læg dem på en stor grillplade, og pensl med olivenolie. Krydr dem med timian, salt og peber, og grill dem ca. 10 min. Halvér squash på langs, og grill dem på skærefladen ca. 4 min. Anret grøntsagerne på et fad. Skrab saltet af citronskiverne, og grill dem et kort øjeblik. Læg dem ved grønsagerne sammen med oliven, og placér burrataen ovenpå. Pisk eddike, olivenolie, hakket persille, salt og peber sammen. Hæld det hen over de grillede grønsager og burrata. Top med masser af urter. Relateret Annonce Denne loungeserie fra 60’erne er den perfekte blanding af komfort og funktionelt design Jul Efter 20 år i København er Lars Jon og hans mand flyttet på landet, hvor julepynten findes lige udenfor døren Julemad Opskrift på krydrede julekager med æble, tørrede frugter og cognac Jul Guide: Her får du den bedste gløgg i København Annonce Glasbordet er tilbage – heldigvis Jul Dufte, interiør, te og chokolade: 10 af de bedste jule- og adventskalendre til feinschmeckeren
Jul Efter 20 år i København er Lars Jon og hans mand flyttet på landet, hvor julepynten findes lige udenfor døren