Hovedret Grillede nye grøntsager serveret med burrata En frisk og farverig vegetarret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 14. juni 2019 © Stine Christiansen Grillede små nye grøntsager med citron, oliven og burrata Antal personer: 4Det skal du bruge: 1 ubehandlet citron 1 spsk. salt 2-3 bdt. gulerødder, farvemix olivenolie timian 3-4 små squash salt og peber oliven 1 kugle burrata 2 spsk. hvidvinseddike ½ dl olivenolie 1 spsk. hakket persille friske urter fx rød syre, ramsløg, bronzefennikel Det skal du gøre: Skær citronen i tynde skiver, drys skiverne med salt, og lad dem trække. Skræl gulerødderne, læg dem på en stor grillplade, og pensl med olivenolie. Krydr dem med timian, salt og peber, og grill dem ca. 10 min. Halvér squash på langs, og grill dem på skærefladen ca. 4 min. Anret grøntsagerne på et fad. Skrab saltet af citronskiverne, og grill dem et kort øjeblik. Læg dem ved grønsagerne sammen med oliven, og placér burrataen ovenpå. Pisk eddike, olivenolie, hakket persille, salt og peber sammen. Hæld det hen over de grillede grønsager og burrata. Top med masser af urter. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Brunch Opskrift på okonomiyaki: Japansk æggekage med sprøde, grønne grøntsager Hovedret Opskrift på asiatisk tomatsuppe med spicy peber-frugtsalsa Hovedret Stegte squash med grønne ærter, bønner og makrel Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Nem hverdagsret: Grøn fritatta mexi-style