© Anders Schønnemann

Gratineret pasta med salsiccia

Meget nemt og meget godt. Vi bruger pølsens fars, ligesom italienerne gør.

Gratineret pasta med salsiccia

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pasta 300 g
  • polpa de pomodoro 500 ml fra Il Fornario eller lignende tomatsauce
  • pølse 250 g salsiccia
  • olie
  • piskefløde 1 dl
  • parmesan revet

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225.
  2. Kog pastaen. Afdryp, og kom i en smurt ildfast form. Hæld tomat over pastaen.
  3. Kom olie på en pande og pres farsen ud af pølserne i små stykker. Brun farsen på panden.
  4. Fordel kødet over pastaen. Dryp fløde på og riv parmesanost over.
  5. Gratinér retten indtil den er gylden - kig efter ca. 20 min.