Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gratineret pasta med salsiccia

Meget nemt og meget godt. Vi bruger pølsens fars, ligesom italienerne gør.

© Anders Schønnemann

Gratineret pasta med salsiccia

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pasta 300 g
  • polpa de pomodoro 500 ml fra Il Fornario eller lignende tomatsauce
  • pølse 250 g salsiccia
  • olie
  • piskefløde 1 dl
  • parmesan revet

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225.
  2. Kog pastaen. Afdryp, og kom i en smurt ildfast form. Hæld tomat over pastaen.
  3. Kom olie på en pande og pres farsen ud af pølserne i små stykker. Brun farsen på panden.
  4. Fordel kødet over pastaen. Dryp fløde på og riv parmesanost over.
  5. Gratinér retten indtil den er gylden - kig efter ca. 20 min.

Relaterede Artikler