Hovedret Grapefrugtsalat med pomelo, chili og stegte rejer Retten er inspireret af salat fra Wokshop. Helt enkelt, let og afsindig velsmagende. Af Lone Kjær — 05. februar 2019 © Anders Schønnemann Grapefrugtsalat med pomelo, chili og stegte rejer 4 personer Det skal du bruge: Grapefrugtsalat 2 grapefrugter 1 pomelo 1 bundt koriander 1 bundt mynte 1 hjertesalat 1 bundt forårsløg 2 spsk. salte peanuts 150 g store rejer olie til stegning Dressing 1 rød chili saft af 1 lime 1 spsk. fiskesauce 2 spsk. sesamolie Det skal du gøre: Grapefrugtsalat Skær grapefrugter i mindre stykker, eller fileter. Skræl pomelo, og del den i mundrette stykker. Skyl og hak mynte, koriander og hjertesalt. Snit forårsløg, og hak peanuts. Dressing Flæk chilien, skrab kerner ud, og hak chilien. Rør limesaft med chili, fiskesauce og sesamolie. Varm olien på en pande, og steg rejerne i ca. 1 minut ved høj varme, til de ændrer farve. Vend forsigtigt grape med pomelo, krydderurter, salat, rejer og dressingen. Anret salaten, og top med forårsløg og peanuts. Relateret Drinks Margarita med pink grapefrugt Opskrifter Lær de syrlige citrusfrugter at kende Opskrifter Chévre chaud med pomelo og appelsinvinaigrette Drinks En frugtig drink på grapefrugt, lime og rosmarin Hovedret Kyllingekødboller med sesam og spicy agurkesalat Opskrifter Bagte søde kartofler med chili, kål og koriander