Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grapefrugtsalat med pomelo, chili og stegte rejer

Retten er inspireret af salat fra Wokshop. Helt enkelt, let og afsindig velsmagende.

© Anders Schønnemann

Grapefrugtsalat med pomelo, chili og stegte rejer

4 personer

Det skal du bruge:

Grapefrugtsalat

  • 2 grapefrugter
  • 1 pomelo
  • 1 bundt koriander
  • 1 bundt mynte
  • 1 hjertesalat
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk. salte peanuts
  • 150 g store rejer
  • olie til stegning

Dressing

  • 1 rød chili
  • saft af 1 lime
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 2 spsk. sesamolie

Det skal du gøre:

Grapefrugtsalat

  1. Skær grapefrugter i mindre stykker, eller fileter.
  2. Skræl pomelo, og del den i mundrette stykker.
  3. Skyl og hak mynte, koriander og hjertesalt.
  4. Snit forårsløg, og hak peanuts.

Dressing

  1. Flæk chilien, skrab kerner ud, og hak chilien. Rør limesaft med chili, fiskesauce og sesamolie.
  2. Varm olien på en pande, og steg rejerne i ca. 1 minut ved høj varme, til de ændrer farve.
  3. Vend forsigtigt grape med pomelo, krydderurter, salat, rejer og dressingen.
  4. Anret salaten, og top med forårsløg og peanuts.

Relaterede Artikler