Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fisk til aftensmad

Her får du en nem og lækker opskrift som kan bruges til at tilberede alle former for torskefisk på.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer
kartofler 1 kg
torskefileter 800 g
salt og peber
piskefløde 2 dl
majsstivelse 2 tsk.
fiskebouillon 1 dl
grov sennep 3 spsk.
radiser 8 stk.
dild 2 spsk., klippet
purløg 2 spsk., klippet

Sæt ovnen på 200°. Kog og pil kartoflerne. Smør en ildfast tærteform. Skær torskefisken i mindre stykker, og fordel dem i tærteformen. Drys med salt og peber. Pisk fløde og majsstivelse godt sammen i en skål. Kom bouillon og sennep i.Hæld blandingen over fisken, og bag det hele i ovnen i ca. 12 minutter.

Skær imens radiserne i bladtynde skiver.Servér fisken med kogte kartofler og radiser, klippet dild samt purløg som drys.

Den lækre ret gør det lettere at nå målet om at spise fisk de anbefalede to gange om ugen.

Relaterede Artikler