Fem måder at spise råt kød på

Tataren er en ren klassisker og en storfavorit hos mange. Vi har samlet et galleri med vores allerbedste opskrifter på både traditionelle og specielle måder at lave retter med det rå kød. Velbekommen!

Den klassiske tatar
© ©Maria P.

Klassisk tatar med kød af kalveinderlår er en fantastisk spise. Tataren kan serveres på et hav af forskellige måder og med forskellige komponenter.

Vildttatar med svampe og kirsebærglace
© ©Anders Schønnemann

Tatar er en klassisk ret, men den kan også laves med et twist. Her er der tale om en vildttatar med estragonmayonnaise, stegte svampe og en sød glace af kirsebærvin.

Kalvetatar med sellerifritter
© Anders Schønnemann

Pommes frites går fantastisk til alle slags tatar. Her er det en udgave hvor sellerifritter serveres til kalvetataren.

Hellefisktatar med polkabeder
© Anders Schønnemann

Tatar kan også laves af fisk, her en udgave med hellefisktatar med polkabeder til. Polkabederne som er krydret med blandt andet stjerneanis går godt til den milde fisk.

Tatar-maden
© ©Maria P.

En tatarmad går man aldrig galt i byen med, denne gang er den serveret med estragonmayonnaise og nye kartofler.