Hovedret Empanadas med spicy svin og sesamfrø En lækker og enkel ret til en travl hverdag. Af Lone Kjær — 24. februar 2020 Sort bakke fra I Rosens Navn. © Tia Borgsmidt Sprøde empanadas med sesamfrø Ca. 6 stk. Det skal du bruge: 1 rulle butterdej 1 æggehvide til pensling 1 æg til pensling Lidt sesamfrø til drys Spicy svin 1 løg 1 fed hvidløg 100 g hvid- eller spidskål 2 gulerødder 2 spsk. olie til stegning 1 spsk. grøn karrypasta 150 g hakket svinekød 4 spsk. fiskesauce 1 spsk. sojasauce 2 stængler forårsløg Sådan gør du: Rul butterdejen ud, og udstik den til seks runde stykker. Fordel 2 spsk. fyld på den ene halvdel af stykkerne. Pensl kanten med æggehvide, og fold sammen. Pres kanten af dejen sammen med en gaffel. Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø, og bag dem ved 200° varmluft i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Relateret Hovedret Bagt knoldselleri med brunet smør og sprøde croutoner Hovedret Kyllingekødboller med sesam og spicy agurkesalat Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet Forret Agurkekoldskål med dild, saltet agurk og poppet boghvede Hovedret Trøffelrisotto med stegte kejserhatte, pecorino og kål Tilbehør Grønne arancini med mojo verde