Hovedret Empanadas med spicy svin og sesamfrø En lækker og enkel ret til en travl hverdag. Af Lone Kjær — 24. februar 2020 Sort bakke fra I Rosens Navn. © Tia Borgsmidt Sprøde empanadas med sesamfrø Ca. 6 stk. Det skal du bruge: 1 rulle butterdej 1 æggehvide til pensling 1 æg til pensling Lidt sesamfrø til drys Spicy svin 1 løg 1 fed hvidløg 100 g hvid- eller spidskål 2 gulerødder 2 spsk. olie til stegning 1 spsk. grøn karrypasta 150 g hakket svinekød 4 spsk. fiskesauce 1 spsk. sojasauce 2 stængler forårsløg Sådan gør du: Rul butterdejen ud, og udstik den til seks runde stykker. Fordel 2 spsk. fyld på den ene halvdel af stykkerne. Pensl kanten med æggehvide, og fold sammen. Pres kanten af dejen sammen med en gaffel. Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø, og bag dem ved 200° varmluft i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Relateret Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Snydetærte med ærter, asparges og spæd spinat Hovedret Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter