Hovedret Empanadas med spicy svin og sesamfrø En lækker og enkel ret til en travl hverdag. Af Lone Kjær — 24. februar 2020 Sort bakke fra I Rosens Navn. © Tia Borgsmidt Sprøde empanadas med sesamfrø Ca. 6 stk. Det skal du bruge: 1 rulle butterdej 1 æggehvide til pensling 1 æg til pensling Lidt sesamfrø til drys Spicy svin 1 løg 1 fed hvidløg 100 g hvid- eller spidskål 2 gulerødder 2 spsk. olie til stegning 1 spsk. grøn karrypasta 150 g hakket svinekød 4 spsk. fiskesauce 1 spsk. sojasauce 2 stængler forårsløg Sådan gør du: Rul butterdejen ud, og udstik den til seks runde stykker. Fordel 2 spsk. fyld på den ene halvdel af stykkerne. Pensl kanten med æggehvide, og fold sammen. Pres kanten af dejen sammen med en gaffel. Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø, og bag dem ved 200° varmluft i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Opskrift på svinebryst med quinoa, brombær og græskar Hovedret Polentapizza med sprød grønkål, mandler og granatæble Hovedret Opskrift på stegt rødtunge med syltede stikkelsbær og knust agurkesalat Hovedret Thaisalat med spidskål og spicy kylling