Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Empanadas med spicy svin og sesamfrø

En lækker og enkel ret til en travl hverdag.

© Tia Borgsmidt - Sort bakke fra I Rosens Navn.

Sprøde empanadas med sesamfrø

Ca. 6 stk.

Det skal du bruge:

  • 1 rulle butterdej
  • 1 æggehvide til pensling
  • 1 æg til pensling
  • Lidt sesamfrø til drys

Spicy svin

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g hvid- eller spidskål
  • 2 gulerødder
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 150 g hakket svinekød
  • 4 spsk. fiskesauce
  • 1 spsk. sojasauce
  • 2 stængler forårsløg

Sådan gør du:

  1. Rul butterdejen ud, og udstik den til seks runde stykker.
  2. Fordel 2 spsk. fyld på den ene halvdel af stykkerne.
  3. Pensl kanten med æggehvide, og fold sammen. Pres kanten af dejen sammen med en gaffel.
  4. Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg.
  5. Drys med sesamfrø, og bag dem ved 200° varmluft i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde.

Relaterede Artikler