Hovedret Dampet kulmule med grønne asparges Den lækreste hovedret med spinat, kartofler og burrata. Af Lone Kjær — 27. juni 2020 Opskrifter med ramsløg // Dampet kulmule serveres med knuste kartofler, burrata, asparges og ramsløg, og det meste kan tilberedes i forvejen. Tallerkener og skåle er fra Lone Schubert og Gurli Elbækgaard. Bestikkrukken er fra House Doctor. © Foto: Tia Borgsmidt. Styling: Lone Kjær. Dampet kulmule med grønne asparges, knuste kartofler, burrata og ramsløg Til 4 personer. Det skal du bruge: Knuste kartofler 500 g kogte små nye kartofler 2 spsk. olivenolie 2 kviste frisk rosmarin Flagesalt og peber 100 g babyspinat 2 burrataer ## Tilbehør 1 bundt grønne asparges 1 håndfuld spæde urter Lidt ramsløg Dampet kulmule 600 g kulmulefilet uden skind og ben 2 dl vand Saft af 1 citron Salt og peber Sådan gør du: Knus kartoflerne let, og vend dem med olivenolie og hakket rosmarin. . Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 220° i ca. 15 min., til de er sprøde. Skyl og afdryp spinaten. Afdryp burrataerne, og pluk dem i mindre stykker. Vend forsigtigt de knuste bagte kartofler med spinat og burrata. Knæk den træede ende af aspargesene, og damp toppene i 1 min., mens du skyller urterne. Lad begge dele dryppe af. Gå fisken igennem efter ben, og skær den i fire passende stykker. Kom vand i en gryde med citronsaft, og damp fisken i gryden i ca. 6 min., til den deler sig i fine flager, når du trykker let på den. Anret dampet kulmule på tallerkener med grønne asparges, ramsløg og spæde urter. Servér med de knuste kartofler. Relateret Hovedret Lammekrone med ærter a la francaise, nye kartofler og rødvinsglace Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Grønkålssalat med bagte søde kartofler, tahindressing og ristet sesam Hovedret Opskrift på laks og kartofler med trøffelolie og æblesalat Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat