Hovedret Cæsarsalat med confit de canard Prøv denne luksusudgave af en cæsarsalat. Den smager skønt og er meget nem at lave. Af Lone Kjær — 16. april 2021 hverdagsmad Hvide tallerkener fra Ikea, bestik fra Artilleriet, hørservietter fra Broste Copenhagen og vintagevinglas. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Cæsarsalat med confit de canard 4 personerDet her er luksusudgaven af en cæsarsalat. Serveret med sprøde brødcroutoner og andeconfit fra dåse. Det skal du bruge: Brødcroutoner 4 skiver surdejsbrød ½ dl olivenolie Flagesalat Cæsarsalat 3-4 confiterede andelår 2 hjertesalater 1 agurk 50 g parmesanost Dressing Saft af ½ citron 1 dl olivenolie 1 tsk. sennep 1 fed hvidløg 2 ansjosfileter fra dåse Sådan gør du: Brødcroutoner Skær brødet i tern, eller riv det i grove stykker. Vend med olivenolie, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Krydr med flagesalt. Bag croutonerne sprøde i ovnen ved 200° varmluft i ca. 5 min. Cæsarsalat Kom andelårene med lidt af fedtet i et ildfast fad, og kom det i ovnen. Steg, indtil fedtet smelter fra, og kødet er lunt. Skyl salaten, og slyng den tør. Skær agurken i brede spåner med en kartoffelskræller. Riv parmesanosten fint. Dressing Pisk citronsaft med olie, sennep, presset hvidløg og hakkede ansjoser. Smag dressingen til med salt og peber og evt. lidt mere citron. Servering: Vend salaten med dressing og parmesanost. Findel andeconfit, og vend det i salaten sammen med agurk. Anret salaten i skåle eller på et fad. Drys nogle af croutonerne over, og servér resten i en skål til at småspise af. Relateret Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Hovedret Bagt brie med frisk timian og hjemmelavet rabarberkompot Hovedret Polentapizza med sprød grønkål, mandler og granatæble Hovedret Stegte squash med grønne ærter, bønner og makrel Hovedret Snydetærte med ærter, asparges og spæd spinat Hovedret Mexibowl med bønner, æg og spicy hummus