Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Butterbeans og grønkålssalat

Dejlig vegetarisk opskrift med masser af godt protein i bønnerne. Savner du kød eller fisk, er det godt med noget røget hertil.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

butterbeans 200 g
grønkålsblade 4 gode håndfulde
grape ½ stk.
appelsin 1 stk., stor
mayonnaise 3 spsk.
kapers 2 spsk.
salt og peber

Tilbered bønner efter anvisning på posen, dvs. iblødsætning og kogning. Afdryp bønnerne og afkøl let. Skær grønkål i skiver. Skræl og skær hele grapen og lidt af appelsinen i helt tynde skiver, og bland bønner, grønkål og citrusfrugter på fad.

Pres appelsinsaft ned i en skål, og rør mayonnaise heri. Vend kapers i dressingen og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen over salaten og servér.

Relaterede Artikler