Hovedret Beef-salad med ristede løg En lækker og sprød salat med både danske og asiatiske smage. Af Lone Kjær — 02. april 2019 © Anders Schønnemann Denne salat er inspireret af thaikøkkenet og er sprød og fuld af smag. Lys keramikskål fra K.H. Würtz, sort keramikskål fra Notre Dame. Beef-salad med ristede løg Nem salat med masser af farver og sprødhed. Det skal du bruge: Ristede løg 2 løg lidt hvedemel olie til stegning flagesalt Salat 1 bakke spæd babyspinat ca. 100 g 150 g grønne bønner 3 forårsløg 1 agurk ½ bundt koriander 4 kviste frisk mynte 50 g macadamianødder Grillet tournedos 2 tournedoser salt og peber olie til pensling Dressing 1 chili 1 fed hvidløg 2 spsk. fiskesauce 1 spsk. ristet sesamolie 4 spsk. sojasauce 1 spsk. frisk revet ingefær saft af 1 lime Sådan gør du: Ristede løg Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Drys med mel. Varm en pæn mængde olie på en slip let-pande, og steg løgene, til de er sprøde. Steg lidt af gangen. Lad løgene afdryppe på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt. Salat Skyl spinaten, og slyng den tør. Nip bønnerne, og damp dem i 4 minutter og afdryp. Snit forårsløg. Halvér agurken på langs, og skær i skiver. Skyl og afdryp krydderurterne, og hak dem. Hak nødderne. Grillet tournedos Pensl kødet med olie, og krydr med salt og peber. Grill på begge sider i ca. 3 minutter afhængig af tykkelse, og hvor rødt du ønsker kødet. Dressing Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien. Pres hvidløget. Rør fiskesauce med sesamolie, soja, hvidløg, chili og ingefær, og smag til med limesaft. Anretning Vend spinat med krydderurter, bønner, forårsløg, agurk, nødder og dressing. Skær kødet i tynde skiver, og vend i salaten. Anret i tallerkener med ristede løg. Relateret Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Hovedret Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter Hovedret Kylling i riesling med estragon, løg, spinat og svampe