© Anders Schønnemann

Andelever og Le Puy-linser

Virkelig gode linser, der har bid og ikke koger ud, som mange andre linser gør. Og så smager de rigtig godt.

Til 4 personer
Le Puy-linser 2 dl.
andelever 500 g
salt og peber
timian
4 stilke
hvidløg 2 fed
olivenolie til stegning
salat 4 store håndfulde fx frisésalat, hovedsalat eller egebladsalat.

olivenolie 3 spsk. hvid balsamisk eddike 1 tsk. dijonsennep 1 tsk. salt og peber

Kog linserne møre efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af.
Dupandeleverentør,krydrmedsaltogpeber, og steg i olivenolie sammen med hele hvidløg og timian. I alt ca. 5 min.
Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Anret salatbladene på fad eller tallerkener.
Drys linser henover bladene.
Læg andelever herpå.
Dryp dressing over, og servér straks.

P.s. Hvis du ikke kan finde andelever vælger du bare kyllingelever i stedet.