
Andelever og Le Puy-linser
Virkelig gode linser, der har bid og ikke koger ud, som mange andre linser gør. Og så smager de rigtig godt.
AfTil 4 personer
Le Puy-linser 2 dl.
andelever 500 g
salt og peber
timian 4 stilke
hvidløg 2 fed
olivenolie til stegning
salat 4 store håndfulde fx frisésalat, hovedsalat eller egebladsalat.
olivenolie 3 spsk. hvid balsamisk eddike 1 tsk. dijonsennep 1 tsk. salt og peber
• Kog linserne møre efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af.
• Dupandeleverentør,krydrmedsaltogpeber, og steg i olivenolie sammen med hele hvidløg og timian. I alt ca. 5 min.
• Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
• Anret salatbladene på fad eller tallerkener.
• Drys linser henover bladene.
• Læg andelever herpå.
• Dryp dressing over, og servér straks.
P.s. Hvis du ikke kan finde andelever vælger du bare kyllingelever i stedet.