Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Åben ravioli med oliven og varmrøget laks

En opskrift på en slags åben ravioli med fyld ovenpå i stedet for indeni. Af hjemmelavet pastadej, som kan udrulles med håndkraft, selv om det nu er lettest at bruge en pastamaskine - ægte pastafreaks har den garanteret stående, for alle andre er den en god investering.

© Peter Kam

Opskrift til 2 personer

Æltes sammen
100 g fint durummel
med 1 æg
og 1 tsk. olivenolie.**

**Læg dejen i en plastpose, og lad den hvile ½ t. Rul den ud, skær i store kvadrater, og kog 4 minutter i saltet vand. Udsten 100-150 g sorte oliven, udsteneren kan du fx købe i Kunst og Køkkentøj. Hak olivenkød sammen med 1 lille rød chili, flækket og uden kerner, samt 2 tsk. timianblade, bland med flager af varmrøget laks, ca.140 g, og drys det over pastapladerne.**

Relaterede Artikler