3 nemme asiatiske retter

Er du tilhænger af det asiatiske køkken? Så gå på opdagelse i vores autentiske asiatiske hverdagsretter fyldt med sprøde grøntsager, stærk dressing og perfekt marineret kød.

Inspiration til asiatisk aftensmad
© Tia Borgsmidt

Asiatiske hverdage

Vi lader os forføre af både råvarer, smag og tilberedning, når vi svinger forbi den asiatiske grønthandler eller et velassorteret supermarked for at forsyne os med råvarer, der smager af Asien. Resultatet er tre lækre og lette hverdagsretter, der får os til at drømme om fremmede himmelstrøg.

Kyllingekødboller med sesam og spicy agurkesalat

Bambusbakke og skål fra H&M Home, keramiktallerken fra Vildersbøll, lille træskål fra House Doctor, træbestik privateje.

© Tia Borgsmidt

Kyllingekødboller med sesam og spicy agurkesalat

Lækre kyllingekødboller glaseret med hoisinsauce og drysset sesam. Super nemme at lave, og fyldt med smag. Perfekte i selskab med en skarp agurkesalat.

Du finder hele opskriften her

Beef salad med kål og kærlighed

Keramiktallerkener fra Vildersbøll, spisepinde fra Den Kinesiske Købmand, fransk rørflet fra Altomindretning.

© Tia Borgsmidt

Beef salad med kål og kærlighed

Beef salad er en nem og hurtig salat med den skønneste smag og friskhed fra lækre grøntsager. En perfekt ret til de dage hvor man bare har lyst til en hurtig og let aftensmad.

Du finder den fulde opskrift her

Grøntsagssuppe med risnudler og laksesticks

Dækkeserviet fra Color & Co., keramikkande og skål fra H&M Home, træske privateje.

© Tia Borgsmidt

Grøntsagssuppe med risnudler og laksesticks

Denne suppe er et godt vegetarisk alternativ til de kødfrie dage. Retten er hurtigt at tilberede og kan tilpasses til de grøntsager, som man foretrækker eller lige har ved hånden.

Se opskriften på grøntsagssuppe her

LÆS OGSÅ