Grill Sommersalat med grillet ibericogris Den lækre ret emmer af sommer og hyggelige grillaftener. Af Gitte Heidi Rasmussen — 03. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet ibericogris med ananas, kokos, mynte og karry 2 personerDet skal du bruge: 1 dl kokosmælk ½ dl limesaft 1 spsk. rørsukker 1 fed hvidløg Fintrevet skal fra 1 økolime 2 tsk. karry Ca. 250 g ibericoflanksteak (secreto) Salt og peber ½ frisk ananas 2 skalotteløg Pynt – kokosnød i flager, mynte, koriander, thaibasilikum Sådan gør du: Rør kokosmælk sammen med limesaft, rørsukker, knust hvidløg, fintrevet limeskal og karry, og smag til. Krydr kødet med salt og peber. Skræl ananassen, skær den i skiver, halvér dem, og fjern stokken i midten. Skær dernæst ananassen i tern, og snit skalotteløgene fint. Grill kødet på en rygende varm grill ca. 1 min. på hver side, og lad det hvile tildækket 2 min. Skær kødet i skiver, og anret på et fad sammen med ananas og skalotteløg. Hæld lidt af dressingen henover, og pynt med masser af krydderurter samt frisk kokosnød i flager. Servér straks sammen med resten af dressingen og brød, ris eller risnudler. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Grill Store grillede rejer på spyd med chili-lime-aioli Grill Grillet dorade med en frisk fersken-citron-relish Grill Grillede auberginer med tomater og burrata Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på”