Grill Sommersalat med grillet ibericogris Den lækre ret emmer af sommer og hyggelige grillaftener. Af Gitte Heidi Rasmussen — 03. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet ibericogris med ananas, kokos, mynte og karry 2 personerDet skal du bruge: 1 dl kokosmælk ½ dl limesaft 1 spsk. rørsukker 1 fed hvidløg Fintrevet skal fra 1 økolime 2 tsk. karry Ca. 250 g ibericoflanksteak (secreto) Salt og peber ½ frisk ananas 2 skalotteløg Pynt – kokosnød i flager, mynte, koriander, thaibasilikum Sådan gør du: Rør kokosmælk sammen med limesaft, rørsukker, knust hvidløg, fintrevet limeskal og karry, og smag til. Krydr kødet med salt og peber. Skræl ananassen, skær den i skiver, halvér dem, og fjern stokken i midten. Skær dernæst ananassen i tern, og snit skalotteløgene fint. Grill kødet på en rygende varm grill ca. 1 min. på hver side, og lad det hvile tildækket 2 min. Skær kødet i skiver, og anret på et fad sammen med ananas og skalotteløg. Hæld lidt af dressingen henover, og pynt med masser af krydderurter samt frisk kokosnød i flager. Servér straks sammen med resten af dressingen og brød, ris eller risnudler. Relateret Kultur Islandske Loji skaber sjove kunstværker med en af tidens største tendenser Det nye magasin Nyt BO BEDRE ude nu: 170 siders bolig, køkken, design og belysning Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed