Grill Små grillede auberginer med peberkompot & pinjekerner Den perfekte start på en lækker grill-menu. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2019 © Stine Christiansen Små grillede auberginer med peberkompot, pinjekerner & pecorino Antal personer: 4–6 Det skal du bruge: 6 små auberginer olivenolie salt og peber 4 timiankviste 1 løg 2 små peberfrugter, rød og gul 1 tsk. letrøget paprika 2 timiankviste 2 kviste oregano 3 tomater 2 spsk. pinjekerner frisk revet pecorino eller parmesan basilikum Det skal du gøre: Halvér auberginerne på langs, og lav nogle små snit på tværs ned i kødet. Dryp med olivenolie, og krydr med salt, peber og timian. Grill dem indirekte, til de er gyldne og næsten møre, ca. 10 min. Hak løget, og skær peberfrugterne i små tern. Steg løg og peberfrugt i lidt olivenolie, til løgene er klare. Krydr med paprika, timian og oregano. Kom hakkede tomater samt pinjekerner ved, og varm det igennem. Fordel kompotten på auberginerne, drys med revet pecorino, og bag i yderligere 10 min. Kom evt. ekstra pecorino henover, og pynt med lidt frisk basilikum. Relateret Tilbehør Siciliansk forret: Grillet caponata med pinjekerne og basilikum Forret Ricottacreme med karamelliserede løg Opskrifter Grillet blæksprutte med citrusstrejf og krydret peberfrugt-romesco Hovedret Chili con carne med sorte bønner Hovedret Grillet tun med salsa verde og confiterede tomater Hovedret Få opskriften på en smagfuld bolognese uden kød