© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grill Grillet tomatsalat med halloumi Den perfekt sommersalat til grillmaden eller som en ret i sig selv. Af Gitte Heidi Rasmussen — 29. juni 2020 Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 Personer + 125 g halloumi/grillost 125 g haricots verts 125 g snitbønner 2 store tomater, fx coeur du boeuf ½ tsk. honning ½ tsk. dijonsennep ½ spsk. hvidvinseddike 1½ spsk. olivenolie brøndkarse Sådan gør du Skær osten i skiver. Nip haricots vertsene, og grill dem ca. 2 min. Skær snitbønnerne i mindre stykker. Skær tomaterne i tykke skiver, og grill dem hurtigt. Grill osten 1 min. på hver side, og anret den på et fad sammen med bønner og tomater. Pisk honning, dijonsennep, eddike og olivenolie sammen, og hæld dressingen hen over ost, bønner og tomater. Pynt med brøndkarse, og servér. Relateret Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Hovedret Grillet tun med salsa verde og confiterede tomater Tilbehør Siciliansk forret: Grillet caponata med pinjekerne og basilikum Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt”