Grill Grillet tomatsalat med halloumi Den perfekt sommersalat til grillmaden eller som en ret i sig selv. Af Gitte Heidi Rasmussen — 29. juni 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet tomatsalat med halloumi 4 personer Det skal du bruge: 250 g halloumi/grillost 250 g haricots verts 250 g snitbønner 3-4 store tomater, fx coeur du boeuf 1 tsk. honning 1 tsk. dijonsennep 1 spsk. hvidvinseddike 3 spsk. olivenolie Brøndkarse Sådan gør du: Skær osten i skiver. Nip haricots vertsene, og grill dem ca. 2 min. Skær snitbønnerne i mindre stykker. Skær tomaterne i tykke skiver, og grill dem hurtigt. Grill osten 1 min. på hver side, og anret den på et fad sammen med bønner og tomater. Pisk honning, dijonsennep, eddike og olivenolie sammen, og hæld dressingen hen over ost, bønner og tomater. Pynt med brøndkarse, og servér. Relateret Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt” Annonce Kokkene guider: 3 ting, du skal vide for at lave eminent italiensk mad Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Grill Grillet laks med urter og citron Grill Grillede auberginer med tomater og burrata