Grill Opskrift: Grillet tomatsalat med halloumi Den perfekt sommersalat til grillmaden eller som en ret i sig selv. Af Gitte Heidi Rasmussen — 29. juni 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grillet tomatsalat med halloumi Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 Personer + 125 g halloumi/grillost 125 g haricots verts 125 g snitbønner 2 store tomater, fx coeur du boeuf ½ tsk. honning ½ tsk. dijonsennep ½ spsk. hvidvinseddike 1½ spsk. olivenolie brøndkarse Sådan gør du Skær osten i skiver. Nip haricots vertsene, og grill dem ca. 2 min. Skær snitbønnerne i mindre stykker. Skær tomaterne i tykke skiver, og grill dem hurtigt. Grill osten 1 min. på hver side, og anret den på et fad sammen med bønner og tomater. Pisk honning, dijonsennep, eddike og olivenolie sammen, og hæld dressingen hen over ost, bønner og tomater. Pynt med brøndkarse, og servér. Relateret Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Grillet gris med salat og friskbælgede ærter i smørsauce Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager