Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillet tomatsalat med halloumi

Den perfekt sommersalat til grillmaden eller som en ret i sig selv.

Grillet tomatsalat

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Grillet tomatsalat med halloumi

4 personer

Det skal du bruge:

  • 250 g halloumi/grillost
  • 250 g haricots verts
  • 250 g snitbønner
  • 3-4 store tomater, fx coeur du boeuf
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • Brøndkarse

Sådan gør du:

  1. Skær osten i skiver.
  2. Nip haricots vertsene, og grill dem ca. 2 min.
  3. Skær snitbønnerne i mindre stykker.
  4. Skær tomaterne i tykke skiver, og grill dem hurtigt.
  5. Grill osten 1 min. på hver side, og anret den på et fad sammen med bønner og tomater.
  6. Pisk honning, dijonsennep, eddike og olivenolie sammen, og hæld dressingen hen over ost, bønner og tomater.
  7. Pynt med brøndkarse, og servér.

Relaterede Artikler