Grill Grillede, grønne fladbrød med ost og spinat Giv dine grillbrød lidt ekstra smag og fylde med denne opskrift. Af Gitte Heidi Rasmussen — 05. juli 2021 © Stine Christiansen Grillede grønne fladbrød med ost og spinat 4 store brød Det skal du bruge: Fladbrød: 75 g babyspinat 25 g gær 2 dl vand 2 tsk. salt ½ dl olivenolie 325 g hvedemel Fyld: 1 rødløg 1 fed hvidløg ½ tsk. spidskommen 2 tsk. oregano 150 g salatost 75 g revet parmesan 100 g spinat 1 lille håndfuld mynteblade 1 lille håndfuld persilleblade Sådan gør du: Damp spinat et kort øjeblik, til den falder sammen. Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt spinat, salt samt olivenolie. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem, til den er let og smidig. Sæt den til hævning et lunt sted i 1 time. Hak løg og hvidløg, og bland med spidskommen og oregano. Smuldr salatosten, og bland med revet parmesan. Bland med spinat, urter og krydrede løg. Slå dejen ned, og del den i 4 lige store stykker. Tril til kugler, og rul dem enkeltvis ud til runde, tynde, flade brød, ca. 30 cm i diameter. Fordel lidt af fyldet midtpå, og fold brødene sammen. Klem kanterne godt sammen, så de er helt lukkede. Grill brødene ca. 4 min. på hver side ved direkte varme og dernæst 10 min. ved indirekte varme. Halvér og servér brødene. Relateret Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt” Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Annonce Kokkene guider: 3 ting, du skal vide for at lave eminent italiensk mad Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Annonce Thomas Rodes gazpacho af grillede grøntsager med hummer