Grill Opskrift: Grillede auberginer med tomater og burrata Efter en tur på grillen får auberginerne en skøn smag. Af Gitte Heidi Rasmussen — 16. juni 2021 © Stine Christiansen Grillede auberginer med tomater og burrata Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 1 små aubergine olivenolie 1 fed hvidløg 1 tsk. oregano salt og peber 150 g blandede cherrytomater 1 forårsløg ¼ saft og fintrevet skal fra økologisk citron ⅓ dl olivenolie ½ håndfuld hakket persille ½ lille håndfuld hakket mynte ½ burrata Sådan gør du Halvér auberginerne på langs, og lav nogle små snit på tværs ned i kødet. Dryp med olivenolie, og krydr med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Grill dem indirekte, til de er gyldne og næsten møre, ca. 15 min. Halvér tomaterne, og snit forårsløgene. Vend dem i en marinade af citron, olivenolie og krydderurter smagt til med salt og peber. Del burrataen i 4, og læg dem oven på auberginerne. Kom tomatsalaten henover, og servér straks. Relateret Hovedret Grillede auberginer med løg, bulgur, feta og hindbær Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Brunch Opskrift på okonomiyaki: Japansk æggekage med sprøde, grønne grøntsager Hovedret Opskrift på onepot-pasta med rejer og ricotta lavet i airfryer