Grill Opskrift: Grillede auberginer med tomater og burrata Efter en tur på grillen får auberginerne en skøn smag. Af Gitte Heidi Rasmussen — 16. juni 2021 © Stine Christiansen Grillede auberginer med tomater og burrata Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 1 små aubergine olivenolie 1 fed hvidløg 1 tsk. oregano salt og peber 150 g blandede cherrytomater 1 forårsløg ¼ saft og fintrevet skal fra økologisk citron ⅓ dl olivenolie ½ håndfuld hakket persille ½ lille håndfuld hakket mynte ½ burrata Sådan gør du Halvér auberginerne på langs, og lav nogle små snit på tværs ned i kødet. Dryp med olivenolie, og krydr med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Grill dem indirekte, til de er gyldne og næsten møre, ca. 15 min. Halvér tomaterne, og snit forårsløgene. Vend dem i en marinade af citron, olivenolie og krydderurter smagt til med salt og peber. Del burrataen i 4, og læg dem oven på auberginerne. Kom tomatsalaten henover, og servér straks. Relateret Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed Indretning 8 gode grunde til, at din næste reol skal være fritstående Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord