© Stine Christiansen Grill Grillede auberginer med tomater og burrata Efter en tur på grillen får auberginerne en skøn smag. Af Gitte Heidi Rasmussen — 16. juni 2021 Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 1 små aubergine olivenolie 1 fed hvidløg 1 tsk. oregano salt og peber 150 g blandede cherrytomater 1 forårsløg ¼ saft og fintrevet skal fra økologisk citron ⅓ dl olivenolie ½ håndfuld hakket persille ½ lille håndfuld hakket mynte ½ burrata Sådan gør du Halvér auberginerne på langs, og lav nogle små snit på tværs ned i kødet. Dryp med olivenolie, og krydr med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Grill dem indirekte, til de er gyldne og næsten møre, ca. 15 min. Halvér tomaterne, og snit forårsløgene. Vend dem i en marinade af citron, olivenolie og krydderurter smagt til med salt og peber. Del burrataen i 4, og læg dem oven på auberginerne. Kom tomatsalaten henover, og servér straks. Relateret Grill Grillede, grønne fladbrød med ost og spinat Hovedret Risotto med semidried tomater, burrata, mynte og basilikum Grill Store grillede svampe med gedeost og grønt Hovedret Chili con carne med sorte bønner Opskrifter Jomfruhummer-bruchetta med safran, tomat og oliven Grill Store grillede rejer på spyd med chili-lime-aioli