© Stine Christiansen

Grillede auberginer med tomater og burrata

Efter en tur på grillen får auberginerne en skøn smag.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 små aubergine
  • olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. oregano
  • salt og peber
  • 150 g blandede cherrytomater
  • 1 forårsløg
  • ¼ saft og fintrevet skal fra økologisk citron
  • ⅓ dl olivenolie
  • ½ håndfuld hakket persille
  • ½ lille håndfuld hakket mynte
  • ½ burrata

Sådan gør du

  1. Halvér auberginerne på langs, og lav nogle små snit på tværs ned i kødet.
  1. Dryp med olivenolie, og krydr med knust hvidløg, oregano, salt og peber.
  1. Grill dem indirekte, til de er gyldne og næsten møre, ca. 15 min.
  1. Halvér tomaterne, og snit forårsløgene. Vend dem i en marinade af citron, olivenolie og krydderurter smagt til med salt og peber.
  1. Del burrataen i 4, og læg dem oven på auberginerne.
  1. Kom tomatsalaten henover, og servér straks.