Grill Grillede auberginer med tomater og burrata Efter en tur på grillen får auberginerne en skøn smag. Af Gitte Heidi Rasmussen — 16. juni 2021 © Stine Christiansen Grillede auberginer med tomater og burrata 4 personer Det skal du bruge: 2 små auberginer Olivenolie 2 fed hvidløg 2 tsk. oregano Salt og peber 300 g blandede cherrytomater 2 forårsløg Saft og fintrevet skal fra ½ usprøjtet citron ¾ dl olivenolie 1 håndfuld hakket persille 1 lille håndfuld hakket mynte 1 burrata Sådan gør du: Halvér auberginerne på langs, og lav nogle små snit på tværs ned i kødet. Dryp med olivenolie, og krydr med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Grill dem indirekte, til de er gyldne og næsten møre, ca. 15 min. Halvér tomaterne, og snit forårsløgene. Vend dem i en marinade af citron, olivenolie og krydderurter smagt til med salt og peber. Del burrataen i 4, og læg dem oven på auberginerne. Kom tomatsalaten henover, og servér straks. Relateret Annonce Grillet en papillote med torsk, citron og dukkah Annonce Jon Daniel Edlund: “Grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt” Annonce Grillkylling deluxe med nye danske kartofler Annonce Thomas Rode: “Når jeg griller, er det en måde at finde tilbage til fortiden på” Annonce Mattias Hundebøll: “Udenfor bliver madlavningen til en leg, som vi er fælles om” Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter