
Grillede auberginer med tomater og burrata
Efter en tur på grillen får auberginerne en skøn smag.
AfGitte Heidi Rasmussen
Grillede auberginer med tomater og burrata
4 personer
Det skal du bruge:
- 2 små auberginer
- Olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. oregano
- Salt og peber
- 300 g blandede cherrytomater
- 2 forårsløg
- Saft og fintrevet skal fra ½ usprøjtet citron
- ¾ dl olivenolie
- 1 håndfuld hakket persille
- 1 lille håndfuld hakket mynte
- 1 burrata
Sådan gør du:
- Halvér auberginerne på langs, og lav nogle små snit på tværs ned i kødet.
- Dryp med olivenolie, og krydr med knust hvidløg, oregano, salt og peber.
- Grill dem indirekte, til de er gyldne og næsten møre, ca. 15 min.
- Halvér tomaterne, og snit forårsløgene. Vend dem i en marinade af citron, olivenolie og krydderurter smagt til med salt og peber.
- Del burrataen i 4, og læg dem oven på auberginerne.
- Kom tomatsalaten henover, og servér straks.