Grill Grill-pizza med kartofler og trøffelolie Her finder du en god opskrift på en lækker forret med kartofler og trøffelolie. Af Lone Kjær — 17. juli 2019 hverdagsmad © Tia Borgsmidt Stenovnssnack med kartofler og trøffelolie Vi tænder op i den udendørs ovn og griller tynde pizzaer næsten som i Italien. Servér pizzaerne som en let og lækker snack. Til 4 pizzaer Dét skal du bruge: Pizzadej 2 ½ dl vand 20 g gær 2 tsk. groft salt 200 g fuldkornsdurummel ca. 150 g italiensk hvedemel "Tipo 00" Topping 2 bagekartofler 1 bæger ricotta 4 kviste rosmarin flagesalt trøffelolie friske urter Sådan gør du: Hæld vandet i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt og dernæst fuldkorns-durummel. Rør hvedemel i lidt ad gangen og ælt, til dejen er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 minutter. Del dejen i 4 stykker. Skær kartoflerne i ultra tynde skiver fx på en mandolin. Hak rosmarin. Rul dejen tyndt ud. Et stykke ad gangen. Smør dejen med ricotta, og drys med rosmarin. Fordel kartoflerne taglagte på bunden, og krydr med salt og peber. Bag til pizzaen er sprød i overfladen og langs kanten. Dryp trøffelolie over, og top med friske urter. Relateret Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Opskrift på laks og kartofler med trøffelolie og æblesalat Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Hovedret Grillet gris med salat og friskbælgede ærter i smørsauce