Forret Tatar med misodressing Prøv en lækker tatar på en ny måde. Af Lone Kjær — 22. marts 2019 © Anders Schønnemann Tatar på en ny måde med asiatiske toner.Tallerken fra Frama, messingbestik fra Gense, lille keramikkop fra K.H. Würtz og træske privateje. Tatar med misodressing Opgradér den klassiske tatar med en let spicy misodressing, sprød salat og tynde skiver beder. Det skal du bruge: Tatar 400 g hakket oksekød til tatar 1 håndfuld mizuna eller anden luftig salat 1 bede 1 granatæble Misodressing 1 spsk. lys miso 1 spsk. mørk miso 1 chili 1 spsk. revet ingefær 1 fed presset hvidløg saft af 1 citron 3 spsk. sesamolie 1 spsk. ristede sesamfrø Sådan gør du: Misodressing Rør lys og mørk miso sammen i en skål, og rør godt sammen. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vend chili, ingefær, presset hvidløg og citronsaft i dressingen. Rør til sidst sesamolie og sesamfrø i, til du har en aromatisk dressing. Salat Skyl salaten, og slyng den tør. Skræl beden, og skær i ultra tynde skiver med en tyndskræller eller på en mandolin. Halvér granatæblet, og pres saft og kerner ud. Anretning Anret tataren på tallerkener, og top med mizuna, granatæble og beder og dryp misodressing over. Relateret Tilbehør Syltede små tomater med chili Hovedret Chili con carne med sorte bønner Opskrifter Bagte søde kartofler med chili, kål og koriander Hovedret Gourmet hotdogs med tomatsalsa, sauce tatar og ristede porrer Opskrifter Fettuccine med zucchini og spicy citron Hovedret Kyllingekødboller med sesam og spicy agurkesalat