Forret Tatar med misodressing Prøv en lækker tatar på en ny måde. Af Lone Kjær — 22. marts 2019 © Anders Schønnemann Tatar på en ny måde med asiatiske toner.Tallerken fra Frama, messingbestik fra Gense, lille keramikkop fra K.H. Würtz og træske privateje. Tatar med misodressing Opgradér den klassiske tatar med en let spicy misodressing, sprød salat og tynde skiver beder. Det skal du bruge: Tatar 400 g hakket oksekød til tatar 1 håndfuld mizuna eller anden luftig salat 1 bede 1 granatæble Misodressing 1 spsk. lys miso 1 spsk. mørk miso 1 chili 1 spsk. revet ingefær 1 fed presset hvidløg saft af 1 citron 3 spsk. sesamolie 1 spsk. ristede sesamfrø Sådan gør du: Misodressing Rør lys og mørk miso sammen i en skål, og rør godt sammen. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vend chili, ingefær, presset hvidløg og citronsaft i dressingen. Rør til sidst sesamolie og sesamfrø i, til du har en aromatisk dressing. Salat Skyl salaten, og slyng den tør. Skræl beden, og skær i ultra tynde skiver med en tyndskræller eller på en mandolin. Halvér granatæblet, og pres saft og kerner ud. Anretning Anret tataren på tallerkener, og top med mizuna, granatæble og beder og dryp misodressing over. Relateret Forret Opskrift på misosuppe med svampe og spinat Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Dessert Æblekage med ingefær og tiramisucreme