Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Små, stegte chilifrugter med za'tar

Er du til krydrede og lette retter? Så bør du prøve denne Padron-pebre med za'atar, som er hurtig og enkel at kreere. Find opskriften her.

Padron-pebre med za'atar

© Tia Borgsmidt

Padron-pebre med za'atar

Find her opskriften på en simpel og lækker ret med små chilifrugter stegt på panden eller over grill ved god varme. Vi drysser med flagesalt og det mellemøstlige krydderi za'atar.

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 20 pimientos de padron
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. flagesalt
  • 2 tsk. za'atar

Sådan gør du:

  1. Varm olien på en slip let-pande.
  2. Steg pimientos i olien ved god varme, til de bliver helt mørke og lidt brankede.
  3. Lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle, før de anrettes og drysses med flagesalt og za'atar. Du kan også grille dem.

Relaterede Artikler