Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Romanesco- og kartoffelsuppe

Grøntsagssuppe er godt i denne tid, hvor vi ellers spiser så meget kød.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

romanescokål 1 stk.
kartofler 500 g
vand 8 dl
grønsagsbouillon 1 terning, økologisk
piskefløde 1 dl
salt og peber
økologisk citron 1 stk.
hakket persille 4 spsk.
klippet purløg 1 bundt

Skær kål og kartofler i mindre stykker. Gem lidt af kålen til pynt.

Kom i en gryde sammen med vand og bouillon. Kog grøntsager møre under låg i ca. 15 min.

Hæld fløde heri, og blend suppen groft. Spæd med vand, til du når en god konsistens.

Smag til med salt og peber.

Server med lidt rå romanesco-buketter, revet citronskal, persille og purløg.

Relaterede Artikler