Rødbedetatar med æble, gedeostepuré, nødder og brød
Skal du have gæster til middag? Så giver vi her et bud på den perfekte forret.
AfLone Kjær
Kurvertbrød med malt og pisket smør
Ca. 20 små kuvertbrød
De små kuvertbrød har en naturlig smuk mørk farve, og smagen er dejlig intens. Vær opmærksom på, at dejen hæver koldt natten over. Brødene er bagt i en silikoneform til minirugbrød (ca. 2 x 8 cm), og resultatet er de små, fine kuvertbrød.
Det skal du bruge
Kurvertbrød med malt
- 3 dl vand
- 2 dl mørk øl
- 10 g gær
- 1 spsk. flagesalt
- 1 spsk. mørk maltsirup
- 100 g maltmel
- 200 g hvid fuldkornshvede
- Ca. 425 g hvedemel
- 1 silikoneform til kuvertbrød (ca. 2 x 8 cm)
Pisket smør
- 200 g smør
- Flagesalt