Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rispapirruller med okse, grøntsager og peanutdip

Rispapirsruller er hurtige at lave, delikate og lækre som snack, appetizer, forret eller let frokost.

© Anders Schønnemann

4 personer

oksebøffer 2 stk.
salt og peber
agurk 1 stk.
avokado 2stk.
citron 1⁄2 stk. saft heraf
forårsløg 1 bundt
mango 1 stk.
purløg 1 bundt
sesamfrø
rispapir 8 ark

PEANUTDIP:
peanutbutter 100 g
kokosmælk 1 dl
sojasauce 2 spsk.

• Krydr bøfferne medsalt og peber, og steg eller grill i ca. 3 min. på hver side.
• Afkøl bøfferne, og skær dem så i tynde skiver.
• Skær agurken i meget tynde stave.
• Halver avokadoerne, fjern stenene, og skær i skiver.
• Dryp citronsaft over.
• Rens forårsløgene, og skær mangoen i tynde både.
• Skyl purløget.
• Fyld en stor skål med meget varmt (ikke kogende) vand, og udblød rispapiret ét ark ad gangen.
• Rispapiret skal kun dyppes i vandet, indtil det er blødt.
• Læg skiver af bøf, agurk i stave, avokado, forårsløg, mango, purløg, og drys med sesamfrø, på midten af rispapiret.
• Rul sammen, og begynd forfra med næste rulle.
• Røringrediensernetil peanutcremen sammen.
• Servér rispapirrullerne med peanutdippen.

Relaterede Artikler