Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Palmekål med sprød torsk og beurre noisette

Denne forret med palmekål, sprød torsk og beurre noisette vil dine gæster elske. Den er delikat, enkel og utrolig velsmagende.

© Anders Schønnemann

### Palmekål med sprød torsk og beurre noisette Til 4 personer ### Palmekål palmekål 1 bundt smør 1 spsk. olivenolie 1 spsk. salt og peber ### Torsk torskefilet med skind 300 g smør 1 spsk. ### Beurre noisette skalotteløg 1⁄2 lille mandler eller hasselnødder 8 smør 75 g karse 1 bakke ### Fremgangsmåde til palmekål
• Rens kålen. • Smelt smørret på en pande. • Tilsæt olie, og rist kålen et par minutter, til den mørner, men stadig har bid. • Krydr med salt og peber. ### Fremgangsmåde til torsken • Skær torskefileterne i 4 stykker. • Rids skindsiden. • Smelt smørret på en varm pande, og steg fisken i ca. 3 min. på skindsiden. • Vend forsigtigt fiskene, og steg færdig på den anden side. ### Fremgangsmåde til beurre noisette • Hak løget fint. • Hak mandler/ hasselnødderne helt fint. • Smelt smørret, til det bruner. Det må ikke blive branket. • Sænk varmen, og tilsæt løg og mandler. • Servér palmekål med torsk og beurre noisette, og drys med karse. TIP I stedet for palmekål kan du bruge sølvbeder eller savojkål.

Relaterede Artikler